Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ηλεία: Βρέθηκε πτώμα μετανάστη στην Ανδραβίδα - Τον απήγαγαν και τον σκότωσαν ομοεθνείς του


pakistanosΣτο φως φέρνει μια άγνωστη υπόθεση, ένα έγκλημα με θύμα έναν 40χρονο Μπαγκλαντέζο, φέρνει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης που έχει διαδραματιστεί στην Ηλεία πριν
από 15 ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για την αποκάλυψη του εγκλήματος , στάθηκε ένα επεισόδιο μεταξύ οικονομικών μεταναστών από το Μπαγκλαντές στην συμπρωτεύουσα χθες. Εκεί οι εμπλεκόμενοι σε αυτό κλήθηκαν να εξηγήσουν γιατί υπήρξε η συμπλοκή και έτσι αποκαλύφθηκε το μακάβριο μυστικό, που βρισκόταν θαμμένο κοντά στο εργοστάσιο «Αστερίς» στην Ανδραβίδα.

Στην προανάκριση για τη συμπλοκή των Μπαγκλαντέζων στη Θεσσαλονίκη υπήρξαν μαρτυρίες που ανέφεραν πως για ότι έγινε αφορμή ήταν η απαγωγή και δολοφονία του συγκεκριμένου ανθρώπου. Ο δράστης, μέλος μιας σπείρας Μπαγκλαντέζων, μίλησε στην Αστυνομία και έτσι την Κυριακή άνδρες από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Θεσσαλονίκης, έφτασαν στην Ηλεία και οδήγησαν τον δράστη να τους υποδείξει το σημείο, που ήταν θαμμένος, παρουσία Εισαγγελικών Αρχών και Ιατροδικαστή.

Το πτώμα βρέθηκε και επιβεβαιώθηκε πλήρως η υπόθεση. Τα μέλη της σπείρας φέρονται να απήγαγαν το θύμα, να ζήτησαν από τον αδερφό του στο Μπαγκλαντές το ποσό των 2.000 ευρώ για να τον ελευθερώσουν, κάτι που δεν έγινε και τελικά τον σκότωσαν.

Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Σεπτέμβριο μια ανάλογη υπόθεση είχε έρθει στο φως όταν στην Αθήνα είχαν συλληφθεί μέλη σπείρας Πακιστανών που είχαν βασανίσει και σκοτώσει ομοεθνή τους, τον οποίο και έθαψαν στην περιοχή της Πηνείας.

* Φωτογραφία αρχείου
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...