Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Τραγανό Ηλείας: Πήγαν να κλέψουν ρεύμα και προκάλεσαν βραχυκύκλωμα


klopi_reumatosΣτο σκοτάδι βυθίστηκε προχθες τη νύχτα η περιοχή του Τραγανού, εξαιτίας της προσπάθειας αλλοδαπών να κλέψουν…
ρεύμα. Αυτό κατήγγειλε χθες στο ilialive.gr κάτοικος
της περιοχής. Οι αλλοδαποί – οικονομικοί μετανάστες στην περιοχή, σύμφωνα με την καταγγελία στην προσπάθειά τους να κλέψουν ρεύμα προκάλεσαν βραχυκύκλωμα. Στο σημείο κλήθηκε και ήρθε συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) για την αποκατάσταση της βλάβης.

Όπως τόνισε ο καταγγέλλων οι κλοπές στην περιοχή είναι συχνό φαινόμενο και τα προβλήματα με τους αλλοδαπούς είναι πάρα πολλά στο Τραγανό. Οι κάτοικοι ζητούν να βρεθούν λύσεις από την Πολιτεία και καταγγέλλουν την αδράνεια της δημοτικής αρχής και των υπόλοιπων αρμοδίων απέναντι στην κατάσταση που επικρατεί.

"Έχουν αποθρασυνθεί τελείως, οι κλοπές όλων των ειδών είναι καθημερινές και πολλές και είναι πάρα πολλοί αυτοί που λένε ότι θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους αφού αυτός είναι άφαντος" ανέφερε ο καταγγέλλων αφήνοντας αιχμές για την παρουσία της Αστυνομίας στην περιοχή.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...