Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ηλεία: Αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας – αναλυτική πρόγνωση

anodosΑισθητή άνοδο θα παρουσιάσει και σήμερα Τετάρτη  ο υδράργυρος στην Ηλεία. Γιασήμερα 20/3 περιμένουμε να φτάσει τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.
Από την Πέμπτη 21/3 μια "ψιλό-"διαταραχή θα δώσει λίγες ασθενείς βροχές, ενώ παράλληλα θα προκαλέσει πτώση της θερμοκρασίας, όχι όμως στα επίπεδα του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Σήμερα Τρίτη 19/3 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει το μεσημέρι στους 19 με 20 στα πεδινά, 15 με 16 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί το πρωί έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Την Τετάρτη 20/3, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις και σκόνη. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 9 με 10 στα πεδινά και στα ορεινά 5 με 6, το μεσημέρι στους 22 με 23 στα πεδινά, 17 με 18 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί από το μεσημέρι ενισχυόμενοι σε σχεδόν θυελλώδεις 7 έως θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Την Πέμπτη 21/3, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις και σκόνη, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών/λασποβροχών μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 14 με 15 στα πεδινά και στα ορεινά 12 με 13, το μεσημέρι στους 21 με 22 στα πεδινά, 17 με 18 στα ορεινά, σε πτώση από το απόγευμα. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις 7 έως θυελλώδεις 8 μποφόρ από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα βορειοδυτικοί σε ενίσχυση στα 7 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Παρασκευή 22/3 και το Σάββατο 23/3, περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία σε πτώση, μέγιστες τιμές στους 17 με 18oC. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ την Παρασκευή, σε εξασθένηση το Σάββατο. 

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 450 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...