Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Αλλαγή “σκυτάλης” στη Δημοτική Κοινότητα της Ανδραβίδας



Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 













Δελτίο Τύπου



Αλλαγή “σκυτάλης” στη Δημοτική Κοινότητα της Ανδραβίδας



Γόνιμο και δημιουργικό έργο από τα καθήκοντα της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ανδραβίδας ευχήθηκε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης στην κ. Αγγέλα Τζιούμα με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της σε αντικατάσταση του πρώην προέδρου κ. Γ. Χαντζηπανταζή, ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Ο κ. Δήμαρχος, ο οποίος και επισκέφθηκε την κα Τζιούμα στην Ανδραβίδα συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ.κ. Δώρα Παλούκη- Κατσάπη, Χρήστο Ζαφειρόπουλο και Γιώργο Καραθανάση με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων της, μίλησε για το βαρύ καθήκον που αναλαμβάνει η κ. Τζιούμα σε συνάρτηση με την βαθιά ιστορική και πολιτιστική ταυτότητα και διαδρομή της Ανδραβίδας.

«Με τις γνώσεις της και την διεισδυτικότητά  της στην κοινωνία η δραστηριότητά της θα είναι καθοριστικής σημασίας», δήλωσε για την κ. Τζιούμα ο Δήμαρχος  κ. Δ. Αρβανίτης.

Με αφορμή την επίσκεψή του στη Δημοτική Κοινότητα της Ανδραβίδας, ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο δύσκολο έργο της συγκρότησης των τεσσάρων «Καποδιστριακών» Δήμων   σε «ενιαίο σώμα» προκειμένου να καταστεί λειτουργικό σχήμα στα πλαίσια εφαρμογής του «Καλλικράτη».

«Προκειμένου να είμαστε κοντά στον Δημότη και στα προβλήματά του, που αποτελεί στόχος της Δημοτικής Αρχής, με αφορμή την επίσκεψή μας στη Δημοτική Κοινότητα της Ανδραβίδας ενημερώνω ότι από εδώ και στο εξής σε τακτά χρονικά διαστήματα  θα επισκέπτομαι τις Δημοτικές Κοινότητες και θα έρχομαι σε επαφή με τους Δημότες», δήλωσε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρώην πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Γ. Χαντζηπανταζή για τις υπηρεσίες που προσέφερε χαρακτηρίζοντάς τον «στρατιώτη» στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων των Δημοτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...