Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Γαστούνη: Ιερόσυλοι διαρρήκτες ρήμαξαν παγκάρι εκκλησίας


ekklisia1Στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκε πριν δύο ημέρες ο Ιερός Ναός Κωνσταντίνου και Ελένης στην περιοχή Αγκινάρα της Γαστούνης, με σημαντική λεία που σύμφωνα
ekklisia2ekklisia3ekklisia4ekklisia5με πληροφορίες φτάνει τα 1700 ευρώ. Οι δράστες «έβαλαν στο μάτι» τον ημιτελή ιερό ναό και κατάφεραν να βρεθούν στο εσωτερικό του, παραβιάζοντας την πλαϊνή είσοδο.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του και ο εφημέριος Ηλίας Κουμπαρούλης «δεν ξέρουμε πόσοι ήταν. Έσπασαν το τζαμάκι της πόρτας, έβαλαν το χέρι από μέσα και άνοιξαν. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο. Η κλειδαριά δεν ήταν παραβιασμένη. Έσπασαν το λουκέτο και το πέταξαν. Κάποιο αιχμηρό αντικείμενο χρησιμοποίησαν… Είναι η δεύτερη φορά και τότε πριν δύο χρόνια είχαν κάνει μεγάλες ζημιές, είχαν σπάσει τις κλειδαριές.

Τότε έκαναν μόνο ζημιές, τώρα πήραν μόνο χρήματα. Τίποτα άλλο. Πήραν χρήματα που είχαν μείνει από τα μέσα Μαρτίου. Ενημερώθηκε η Μητρόπολη, ήρθε η Αστυνομία αλλά δεν βρήκαν στοιχεία». Ο εφημέριος ανέφερε πως οι γείτονες άκουσαν κάτι προχθές το βράδυ και τα σκυλιά να γαυγίζουν, αλλά δεν είδαν τίποτα. Σύμφωνα με τις Αρχές πάντως η λεία των δραστών έφτασε τα 1700 ευρώ. Αφού μπήκαν μέσα κατευθύνθηκαν χωρίς να χάσουν χρόνο προς το παγκάρι, το παραβίασαν και κάτω από αυτό βρήκαν ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε και τα χρήματα.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...