Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ηλεία: Σκόνη, άνοδο της θερμοκρασίας και πιθανές λασποβροχές την Τρίτη – αναλυτική πρόγνωση


kairos1Αρκετά δροσερό κύλησε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου. Με ανάλογες συνθήκες ξεκινά σήμερα Δευτέρα η νέα εβδομάδα. Πρόσκαιρη αλλαγή
περιμένουμε αύριο Τρίτη με κύρια χαρακτηριστικά τη σταδιακή ενίσχυση νοτιοανατολικών ανέμων, την πρόσκαιρη αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας και την μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Μάλιστα υπάρχει σημαντική πιθανότητα για λίγες τοπικές λασποβροχές.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, επιστρέφει ο δροσερός καιρός. Ενδείξεις για μεταβολή του καιρού με άστατο καιρό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Σήμερα Δευτέρα 27/5 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 24 με 25oC στα πεδινά, 19 με 20oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.


Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 460 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...