Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Πάτρα: Προκαλεί τον... τρόμο ο «Dr Tανάλιας»!


Εφιάλτης για δεκάδες ανυποψίαστους Πατρινούς ασθενείς έχει γίνει οδοντίατρος που επιδεικνύει παράξενη εμμονή με τις εξαγωγές δοντιών, σε σημείο που γνωστός έμπορος έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του η οποία σύντομα συζητείται στις δικαστικές αίθουσες!

Ήδη οι αναφορές για παράπονα και καταγγελίες για τον «Dr Τανάλια» πληθαίνουν, καθώς η πρωτότυπη περίπτωσή του κάνει το γύρο της πόλης και οι εφιαλτικές μαρτυρίες ασθενών που έπεσαν στα χέρια του, πραγματικά προκαλούν αίσθηση...
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση πατρινού, ο οποίος πήγε στο ιατρείο του για ένα απλό σφράγισμα ρουτίνας, αλλά έφυγε όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά με.... 17 εξαγωγές δοντιών!
Δεν είναι όμως ο μόνος: Γνωστός τραγουδιστής, στάθηκε πιο... τυχερός, αφού τη γλίτωσε με μόνο τρεις εξαγωγές δοντιών και μάλιστα μέσα σε διάστημα δύο ημερών! Μάλιστα ήταν τόσο αφόρητοι οι πόνοι που ένιωθε στη συνέχεια από τις επεμβάσεις αυτές, που έσκισε τα ρούχα του πάνω στην απόγνωσή του και λίγο έλειψε να τον λιντσάρει!
Όμως οι ιστορίες τρέλας από τα θύματά του, μοιάζουν να μην έχουν τέλος: Άλλος πατρινός, αθλητικός τύπος και γεροδεμένος, πείστηκε αρχικά ότι η περίπτωσή του έχριζε εξαγωγής αρκετών δοντιών και όταν τον πληροφόρησαν ότι ο «Dr Τανάλιας» έχει αφήσει με τον ίδιο τρόπο και πολλούς άλλους πατρινούς «ξεδοντιάρηδες», του πέταξε την αμοιβή του στο γραφείο του και έγινε... Κεντέρης!
Ποιος είναι ο «Dr Τανάλιας»
Πρόκειται για καλοβαλμένο Πατρινό, ο οποίος είναι γνωστός στους νυχτερινούς, αθλητικούς και καλλιτεχνικούς κύκλους, από τους οποίους κατά κύριο λόγο και αντλεί την πελατεία του.
Mάλιστα ο «Dr Τανάλιας» ξεχωρίζει για έναν επιπλέον λόγο: Το αντισυμβατικό του ντύσιμο! Η ενδυματολογική του αμφίεση εν ώρα εργασίας προκαλεί συζητήσεις και έκπληξη στους ασθενείς, αφού σε αντίθεση με το ιατρείο του, η εμφάνισή του απάδει από αυτή την στερεότυπη των οδοντιάτρων που όλοι ξέρουμε.
Με τάση στο καλό ντύσιμο και το ευ ζειν, ο «Dr Τανάλιας» έχει γίνει ευρύτατα γνωστός στη νεολαία με το «κινηματογραφικό» υποκοριστικό του ονόματός του, ενώ η πειθώς του είναι αυτή που... ανοίγει τα στόματα των ασθενών του.
Πάντως σε κάθε περίπτωση εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η μήνυση που του υπέβαλλε γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας, αφού στο δικαστήριο θα γίνουν γνωστές πολλές λεπτομέρειες από τις ιατρικές μεθόδους που ακολουθεί!
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...