Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Κάτω Παναγιά Κυλλήνης: Ληστεία μετά φόνου σε πρατήριο υγρών καυσίμων (Νεότερη ενημέρωση 00:20)


venzi3Ληστεία συνέβη πριν απο λίγο σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Κάτω Παναγιάς Κυλλήνης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr ληστής "χτύπησε"
venzi2
venziσε "βενζινάδικο" που έχουν ληστέψει ξανά πρόσφατα. Οι Αρχές αναζητούν το δράστη ή τους δράστες που φέρονται να διέφυγαν με μηχανή...



Νεότερη ενημέρωση 23:28

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι δύο δράστες οι οποίοι μετέβησαν πεζοί στο πρατήριο πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο λαιμό και σκότωσαν τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου. Ήταν η τρίτη φορά που τον λήστεψαν και έμελε να είναι η μοιραία γι αυτόν.

venzi4Νεότερη ενημέρωση 00:09

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου φέρεται να αρνήθηκε να δώσει τις εισπράξεις στους ληστές και έτσι ένας από τους δύο δεν δίστασε να τον πυροβολήσει εν ψυχρώ.

Νεότερη ενημέρωση 00:20

Μαρτυρία ΣΟΚ της συζύγου του θύματος: "έβαλε το χέρι στην τσέπη για να δώσει τα χρήματα και ο δράστης τον πυροβόλησε εν ψυχρώ". Σύμφωνα με τα όσο μετέφερε η σύζυγος του θύματος στους αστυνομικούς ένας ήταν ο δράστης ο οποίος πήγε πεζός και έφυγε με μηχανή.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...