Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Κυλλήνη: Εβαλε φωτιά στις τουαλέτες του "Ζάκυνθος"


zakinthos1Χθες το μεσημέρι ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κυλλήνης για περιστατικό πρόκλησης μικρής εκτάσεως φωτιάς, στο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο «ΖΑΚΥΝΘΟΣ» Ν.Π. 9684, το οποίο εκτελούσε
προγραμματισμένο δρομολόγιο από τη Ζάκυνθο στην Κυλλήνη. Συγκεκριμένα, κατά τον κατάπλου του «ΖΑΚΥΝΘΟΣ», ο Πλοίαρχος ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή, ότι 62χρονος επιβάτης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, έβαλε φωτιά στις τουαλέτες του πλοίου. Άμεσα ήχησε το σύστημα πυρανίχνευσης και μέλη του πληρώματος έσπευσαν στο σημείο, όπου με τη χρήση πυροσβεστήρα καταπολέμησαν τις εστίες καπνού.

Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής επιβιβάστηκαν επί του πλοίου και κατόπιν υπόδειξης του πληρώματος, συνέλαβαν τον 62χρονο, ο οποίος κατόπιν προφορικής εισαγγελικής παραγγελίας αφέθη ελεύθερος.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των επιβαινόντων και του πλοίου, ενώ κατόπιν έκτακτης επιθεώρησης επετράπη η συνέχιση πλόων του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...