Το "Βοήθεια στο Σπίτι" στον 57χρονο από τα Καλύβια


voithia_amal1Δίπλα στον Γιώργο Μπουσδούκο, τον άτυχο 57χρονο από τα Καλύβια, που μετά τις σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις που υποβλήθηκε, έγινε αναγκαστικά ο ακρωτηριασμός
και των δύο ποδιών του, βρέθηκαν χθες το πρωί, και οι δύο ομάδες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Ήλιδας. 

Στόχος της χθεσινής επίσκεψης ήταν  να τον στηρίξουν ψυχολογικά αλλά και να τον βοηθήσουν στην ιατροφαρμακευτική αγωγή. Τις ομάδες αποτελούσαν οι κοινωνικοί λειτουργοί κ.κ. Νικολέτα Μπορδόκα και Καλλιόπη Βασιλικοπούλου και οι νοσηλεύτριες κ.κ. Κωνσταντίνα Τσουκαλά και Αντωνία Θεοδωροπούλου, οι οποίες άκουσαν τον κ. Μπουσδούκο και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον.

«Ο κ. Μπουσδούκος είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και ψυχολογικά και σωματικά. Χρειάζεται στήριξη και το «Βοήθεια στο Σπίτι» θα είμαστε κοντά του με όλες τις ειδικότητες που διαθέτουμε. Χρειάζεται συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς του, τα ασφαλιστικά ταμεία, την πρόνοια και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τον βοηθήσουμε», δήλωσε η κοινωνική λειτουργός  κα Μπορδόκα.

Η νοσηλεύτρια του προγράμματος κα. Τσουκαλά επεσήμανε: «Χρειάζεται άμεσα φαρμακευτική αγωγή. Του λείπουν πάρα πολλά φάρμακα. Θα έχουμε άμεση επικοινωνία με τον γιατρό του, θα προμηθευτούμε τα φάρμακα που τα έχει άμεση ανάγκη και θα τον παρακολουθούμε σε τακτικά διαστήματα».

Δίπλα του ο 57χρονος, από τη στιγμή που έγινε γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, έχει και την Ανθρώπινη Αλληλεγγύη.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ