Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ηλεία: Λεηλάτησαν στάβλο για… δέκατη πέμπτη φορά στη Γαστούνη!


 
Για… δέκατη πέμπτη φορά (!) δέχθηκε, τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο κ. Χρήστος Διαμαντής την «επίσκεψη» άγνωστων διαρρηκτών στην κτηνοτροφική μονάδα που διατηρεί, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στη Γαστούνη! Αυτή τη φορά οι άγνωστοι διαρρήκτες έφυγαν από τον στάβλο με ένα μοτέρ!

Αυτό το μοτέρ ήταν απαραίτητο εργαλείο» είπε στο patrisnews ο κ. Διαμαντής και συνέχισε: «Δεν μπορώ ούτε τα 300 πρόβατά μου να ποτίσω αλλά ούτε και το χωράφι μου το οποίο καλλιεργώ για να έχουν τα ζώα να φάνε. Δυστυχώς, δεν υπάρχει Δικαιοσύνη. Η αστυνομία πιάνει τους κλέφτες και τα Δικαστήρια τους αφήνουν πάλι έξω. Τι να κάνω; Να γίνω εγώ Εισαγγελέας;»
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι σε πολύ κοντινή απόσταση από τον στάβλο του κ. Διαμαντή βρίσκεται το σπίτι του λαϊκού τραγουδιστή κ. Κώστα Λοΐζου, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει γίνει στόχος των διαρρηκτών… εννέα φορές!
Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com)
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...