Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Στην Ηλεία ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος


arxigos1
arxigos2Τις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Ηλείας επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Σωτήρης Γεωργακόπουλος,
arxigos3συνοδευόμενος από τον Επιθεωρητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Ελλάδος αντιστράτηγο Δημοσθένη Γκαβέτσο, τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγο Παναγιώτη Γιαννακόπουλο και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Αρχηγείου ΠΣ Επιπυραγό Νίκο Τσόγκα.

Η επίσκεψη στην Ηλεία ήταν στο πλαίσιο μιας πανελλαδικής προσπάθειας του Αρχηγού του Σώματος, για άμεση επικοινωνία με το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών για να ενημερωθεί άμεσα για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που τους απασχολούν αυτούς και τις υπηρεσίες.

Παράλληλα είχε την ευκαιρία να μιλήσει με μέλη εθελοντικών ομάδων απο την Ηλεία που κάθε καλοκαίρι συμμετέχουν ενεργά στη δασοπυρόσβεση και την πρόληψη των πυρκαγιών.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...