Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Έβαλε ΣΤΟΧο τ΄αστέρια! Ένα βήμα απ΄τους ομίλους ο ΠΑΟΚ


Η γκολάρα του Στοχ... τρέλανε τον κόσμο του ΠΑΟΚ που μετά το 1-1 με την Σάλκε στην Γερμανία βλέπει το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ να βρίσκεται κοντά στο να γίνει πραγματικότητα.

Το LIVE του αγώνα

Μια ανάσα από την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που χάρη στο εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και με ηγέτη τον Στόχ κατάφερε να φύγει με σκορ πρόκρισης από την έδρα της Σάλκε.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα το ματς και απείλησε με τον Σαλπιγγίδη στο 3΄, ωστόσο μετά το 10ο λεπτο η Σάλκε ανέβασε στροφές, έλεγξε την κυκλοφορία της μπάλας και έκλεισε την ελληνική ομάδα.

Ωστόσο οι Γερμανοί κατάφερεαν να προηγηθούν στην πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά το σουτ του Ντράξλερ η άμυνα του ΠΑΟΚ αδράνησε και ο Φαρφάν με άψογο πλασέ έστειλε τη μπαάλ στα δίχτυα του Χακόμπο στο 32΄.



Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζαλάι έχασε ευκαιρία για να κάνει το 2-0, αλλά στο 38΄ σημειώθηκε η πιο μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους. Ο Κατσουράνης σούταρε, οι Γερμανοί έδιωξαν πάνω στην γραμμή, η μπάλα έφτασε στον Λούκας ο οποίος σούταρε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο “δικέφαλος του βορρά” κατάφερε να ρίξει τον ρυθμό της Σάλκε κρατώντας περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή του. Ο Στόχ άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες στην επίθεση και αφού προειδοποίησε στο 56΄, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με καταπληκτικό σουτ στο 73ο λεπτό.


Στη συνέχεια η Σάλκε πίεσε για να ανακτήσει το προβάδισμα και στο 80΄ο Χακόμπο έσωσε τον ΠΑΟΚ στο τετ α τετ με τον Χέβεντες και πλέον η ελληνική ομάδα έχει το πάνω χέρι για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ρεαβάνς θα διεξαχθεί την Τρίτη (27/8), στην άδεια, λόγω τιμωρίας, Τούμπα.

Σάλκε (Γενς Κέλερ):
Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Μάτιπ, Χέβεντες, Φουχς, Χέγκερ (78’ Γκορέτσκα), Τζόουνς, Φαρφάν (87’ Πούκι), Ντράξλερ, Μέγιερ (70’ Κλέμενς), Ζαλάι.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ, Κατσουράνης, Λάζαρ, Τζιόλης, Στοχ, Λόρενς (62’ Κάτσε), Λούκας (90’ Ολίσε), Σαλπιγγίδης (62’ Αθανασιάδης).
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...