Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Πύργος: Η Αστυνομία φρουρούσε σφραγισμένο κέντρο για να μην ανοίξει


thalassa

"Σκοπιά" όλη νύχτα για να αποτραπεί η επαναλειτουργία του - Είχαν προηγηθεί και άλλα επεισόδια στο "σήριαλ"

Οι νύχτες του φετινού καλοκαιρού έχουν αποκτήσει άλλο ενδιαφέρον και η διασκέδαση έχει αλλάξει κατά πολύ. Σε συνέχεια των αστυνομικών επιχειρήσεων χθες περιπολικό της Αστυνομίας φρουρούσε μπροστά στην είσοδο σφραγισμένου καταστήματος για να μην πάνε οι ιδιοκτήτες και το λειτουργήσουν παράνομα.

Αυτό συνέβη στην περίπτωση του Thalassa στον Αγ. Ανδρέα Κατακόλου, που μετά την πρόσφατη σφράγισή του παραμένει κλειστό το τελευταίο διάστημα. Και επειδή πολλά συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες και στο συγκεκριμένο μαγαζί και στην περιοχή ευρύτερα, οι Αρχές αποφάσισαν να υπάρξει εκεί περιπολικό για το «φόβο των Ιουδαίων».

Ακόμα και με κλειστό λοιπόν το εν λόγω κατάστημα το σήριαλ συνεχίζεται στη φετινή νυχτερινή διασκέδαση στο χώρο της Ηλείας, ενώ το «κυνήγι» μέσα στην καρδιά του καλοκαιρού και την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου για άδειες και για διαταράξεις συνεχίζεται σχεδόν καθημερινά, διώχνοντας τον κόσμο από την περιοχή.

Και εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε κανείς δεν είναι κατά της νομιμότητας και υπέρ της παρανομίας. Αλλά το πρόβλημα δεν γεννήθηκε ούτε σήμερα, ούτε χθες. Οι λύσεις υπάρχουν και πρέπει να βρεθούν με τρόπο τέτοιο ώστε σε μια κρίσιμη εποχή οικονομικά, να μην επηρεαστεί με αυτές τις ενέργειες η τοπική αγορά και να μην χαθεί ο τουρισμός που υπάρχει προς άλλες όμορες περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...