Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΦΡΙΚΗ ΣΤΑ ΛΕΧΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ – ΠΕΤΑΞΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ

 By

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ 

ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ 

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ Η ΜΗΤΕΡΑ  ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ 

Ζωντανό ! το πέταξε στα σκουπίδια η άγνωστη άσπλαχνη μητέρα το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στην χωματερή του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης που βρίσκεται στις παρυφές των Λεχαινών Ηλείας.

Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών όπου μεταφέρθηκε η σορός του νεκρού βρέφους , το μικρό αγοράκι που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη , εκτιμάται ότι γεννήθηκε πριν από δύο ημέρες , ζύγιζε 2,8 κιλά , είχε ύψος 49 cm και ήταν «τελειόμηνο»και «βιώσιμο» .

Αυτό – σύμφωνα με τους Ιατροδικαστές – σημαίνει ότι γεννήθηκε μετά από κύηση 9 μηνών και ζωντανό…

Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τζιόλα μιλώντας στο www.apokalypseis.com ανέφερε ότι ο ομφάλιος λώρος του μωρού είχε αποκοπεί άτεχνα και βιαστικά σε σημείο υψηλότερο του κανονικού.

Αποκάλυψε επίσης ότι το μωρό έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις . Εκτιμάται ότι αυτές προκλήθηκαν είτε στην διάρκεια του τοκετού από την λανθασμένη στάση της μητέρας (το μωρό έπεσε στο πάτωμα) , είτε κατά την διάρκεια της εγκατάλειψής του μέσα στον κάδο των απορριμμάτων.

Η κ. Τζιόλα ανέφερε κατηγορηματικά ότι το παιδάκι γεννήθηκε ζωντανό. –   

 By

www.apokalypseis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...