Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Τοποθέτηση νέου Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ


Πάτρα 26/9/ 2013
 

Τοποθέτηση νέου Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας
https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=4108928139&view=att&th=14159ed11ffcd238&attid=0.2&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_4mTxArJVyLNsNnd60wtga&sadet=1380229962536&sads=kC1NF2Cd-A8Nuq7cistNxkg8_P8

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013, παρουσιάστηκε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας ο κ. Δημητρέλλος Βασίλειος και, ενώπιον του
Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Παναγιωτόπουλου Γιώργου, ανέλαβε καθήκοντα στη θέση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας. Ο ανωτέρω Διευθυντής Εκπαίδευσης τοποθετείται με θητεία έως 31-07-2015.
Με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Δημητρέλλου ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος έκανε την εξής δήλωση:  «Ο κ. Δημητρέλλος αποτελεί άξιο στέλεχος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Έχει υπηρετήσει για μακρύ χρονικό διάστημα σε θέσεις ευθύνης και διαθέτει σημαντική εμπειρία στο πεδίο της διοίκησης της εκπαίδευσης. Ο κ. Δημητρέλλος επωμίζεται ένα απαιτητικό έργο, σε μια δύσκολη συγκυρία για την παιδεία, ωστόσο διαθέτει όλα τα απαιτούμενα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα που θα τον βοηθήσουν να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντά του.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, αποτελεί ζήτημα υψίστης σημασίας για την εκπαίδευση να υπηρετείται από ανθρώπους ικανούς, που χαρακτηρίζονται από υψηλή αίσθηση καθήκοντος, αποφασιστικότητα και ακμαίο φρόνημα ευθύνης. Έχω τη βεβαιότητα ότι με τον κ. Δημητρέλλο θα έχουμε άψογη επικοινωνία και συνεργασία και μέσα από κοινή και άοκνη προσπάθεια θα εργαστούμε αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που απασχολούν τον τομέα ευθύνης μας.
Θα ήθελα να συγχαρώ τον νέο Διευθυντή εκπαίδευσης και να του ευχηθώ ολόψυχα να έχει δύναμη, υψηλό ηθικό και πίστη στην επιτέλεση του καθήκοντος του.»


Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του κ. Δημητρέλλου Βασίλειου

Ο κ. Δημητρέλλος Βασίλειος είναι γεννημένος στο Γρηγόρι Ναυπακτίας του Ν. Αιτωλοακαρνανίας. Έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Πατρών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ιατρική Χημεία. Έχει υπηρετήσει τη Δημόσια Εκπαίδευση σε όλα τα επίπεδα και τύπους σχολείων ως εκπαιδευτικός. Έχει διατελέσει Διευθυντής του Γυμνασίου Βραχνεϊκων και του Πρότυπου Πειραματικού Λυκείου Πανεπιστημίου Πατρών από το οποίο αποχώρησε για να τοποθετηθεί ως Διευθυντής Δ/ θμιας εκπαίδευσης του Ν. Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...