Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ηλεία: Εξαρθρώθηκε σπείρα που «ρήμαζε» τις περιουσίες των αγροτών!


Ελληνική σπείρα που διέπραττε σωρείς κλοπών στην Ηλεία εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αμαλιάδας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης συνελήφθη ένας
25χρονος σε βάρος του οποίου και δύο ακόμα Ελλήνων συνεργών του που αναζητούνται, ηλικίας 41 και 25 ετών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.
Επίσης στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και ένας 45χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης μάνδρας πώλησης παλαιών σιδηρών της περιοχής, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Οι τρεις δράστες, ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπρατταν τις τελευταίες 20 μέρες περίπου κλοπές σε αποθήκες, οικίες και αγροτεμάχια στην Ηλεία, αφαιρώντας κυρίως αγροτικά μηχανήματα και εργαλεία.
Από την έως τώρα έρευνα, η οποία είναι σε πλήρη εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί επτά διαρρήξεις σε αποθήκες, οικίες και αγροτεμάχια καθώς και δυο κλοπές αυτοκινήτων. Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν κλοπές στις εξής περιοχές :
Δυο στο Τραγανό.
Δυο στη Ανδραβίδα.
Δυο στα Λεχαινά.
Και από μία στο Λευκοχώρι, τον Σταφιδόκαρπο και το Στρούσι.
Από την έρευνα προέκυψε επίσης ότι οι δράστες πωλούσαν τα κλοπιμαία που αφαιρούσαν σε μάνδρα πώλησης παλαιών σιδήρων 45χρονου ημεδαπού.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζονται.
Η προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αμαλιάδας.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...