Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθη η ηγεσία της Χρυσής Αυγής για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Συνελήφθη η ηγεσία της Χρυσής Αυγής για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός, Μίχος και άλλοι 15 εμπλέκονται σε δολοφονίες, ξυλοδαρμούς, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, προστασία και σε κυκλώματα της νύχτας - Γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας - Όλες οι ραγδαίες εξελίξεις

Ως εγκληματική οργάνωση με ιεραρχία και δομή περιγράφεται η Χρυσή Αυγή στο πόρισμα της εισαγγελίας βάσει του οποίου πραγματοποιήθηκαν οι συλλήψεις ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για δεκάδες μέλη του κόμματος του Μιχαλολιάκου.

Ο «Führerprinzip» Μιχαλολιάκος, όπως αναφέρεται στο πόρισμα, είχε την απόλυτη ευθύνη για την οργάνωση και το συντονισμό της δράσης της Χρυσής Αυγής με υπαρχηγό τον Παπά διέφυγε και καταζητείται.

Στο σκληρό πυρήνα μετείχαν και οι βουλευτές Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Μίχος και Λαγός.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη δικογραφία, στη στρατολόγηση ανήλικων παιδιών κατά τα πρότυπα ναζιστικών οργανώσεων.

Το βράδυ του Σαββάτου, οι 21 συλληφθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αφού είχαν περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή.

Οι κατηγορούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς και τρεις από τους συνολικά 21 συλληφθέντες ζήτησαν και έλαβαν από τους δυο ειδικούς ανακριτές διαφθοράς προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη. Οι υπόλοιποι έλαβαν επίσης προθεσμία για την Τετάρτη.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για:

.- Δολοφονία Παύλου Φύσσα
- Δολοφονία Πακιστανού Πετράλωνα
- Απόπειρα δολοφονίας αλλοδαπού στη Μεταμόρφωση
- Απόπειρα δολοφονίας Αιγύπτιου στην Ιχθυόσκαλα
- Δεκάδες ξυλοδαρμούς
- προστασία και συνάφεια με κυκλώματα της νύχτας
- Κατηγορία εκβιασμού καθώς στελέχη της Χρυσής Αυγής εμφανίζονται να μετέχουν σε δίκτυο εκβιασμών μικροπωλητών και καταστηματαρχών.
- Το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Παρακολουθείστε αναλυτικά όλες τις ραγδαίες εξελίξεις από το newsbeast.gr

Κυριακή 29/9



09:43 Ο βομβιστής που πήρε χρίσμα από τον δικτάτορα Παπαδόπουλο - (Θλιβερά) Έργα και (μαύρες) μέρες του Μιχαλολιάκου. Διαβάστε περισσότερα »

09:15 «Φωνάζαμε εδώ και καιρό ότι είναι εγκληματική οργάνωση» - Βαρεμένος: Ο ελληνικός λαός θα κληθεί να καθαρίσει την υπόθεση. Διαβάστε περισσότερα »

09:09 Πώς λειτουργεί ο κοριός της ΕΥΠ - Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο «δέσιμο» της υπόθεσης των μελών της Χ.Α. Διαβάστε περισσότερα »

08:34 «Θέλουμε τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας» - Πώς σχολιάζουν τις συλλήψεις της ηγεσίας της Χ.Α. οι δικηγόροι της οικογένειας του Π. Φύσσα. Διαβάστε περισσότερα »

08:07 «Η Δημοκρατία δεν μπορεί να απειληθεί» - Ο Π. Παναγιωτόπουλος σχολιάζει τις εξελίξεις. Διαβάστε περισσότερα »

07: 52 Πώς η ΕΛ.ΑΣ. φόρεσε χειροπέδες στους Χρυσαυγίτες - Η μυστική σύσκεψη υπουργών - εισαγγελέων. Διαβάστε περισσότερα »


07:29 Από 10 χρόνια μέχρι και ισόβια για τη Χρυσή Αυγή - Τι προβλέπει το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα για τον Μιχαλολιάκο και την παρέα του. Διαβάστε περισσότερα »

07: 06 Πώς γεννήθηκε η Χρυσή Αυγή - Η πορεία του κόμματος που έφτιαξε ο Μιχαλολιάκος. Διαβάστε περισσότερα»

06:20 Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη πήραν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής - Η δίωξη αφορά μεταξύ άλλων την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση. Διαβάστε περισσότερα »

00:33 Συλλήψεις κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λούτσα - Τρία άτομα μετέφεραν με Ι.Χ. κράνη, κοντάρια και ασπίδες. Διαβάστε περισσότερα »

00:11 Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής - Μετά τον εισαγγελέα, πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή. Διαβάστε περισσότερα »

Σαββάτο 28/9

21:51 Με κούτες μεταφέρουν τη δικογραφία στην Ευελπίδων - Δείτε το βίντεο. Διαβάστε περισσότερα »

21:27 Στην Ευελπίδων μεταβαίνουν οι υπόλοιποι συλληφθέντες - Θα τούς ασκηθεί ποινική δίωξη. Διαβάστε περισσότερα »

21:18 Πιστόλι, σουγιάδες, σιδερογροθιές στο σπίτι της αστυνομικού - Σε διαθεσιμότητα η ανθυπαστυνόμος και ο ειδικός φρουρός. Διαβάστε περισσότερα »

20:36 Στους 20 οι συλληφθέντες για την Χρυσή Αυγή - Ανακοινώσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Διαβάστε περισσότερα »

20:33 Η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της με τη Χρυσή Αυγή - Χρυσοχοΐδης: Η πορεία της χώρας δεν εξαρτάται από την πορεία της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε περισσότερα »

20:22 «Δε θα γίνουν ανεκτά τα τάγματα εφόδου» - Δένδιας: Η Χρυσή Αυγή εισπράττει σήμερα την απάντηση από το κράτος δικαίου. Διαβάστε περισσότερα »

20:12 Η σύλληψη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής στα γερμανικά ΜΜΕ - Αναλυτικές περιγραφές για τις ενέργειες των αρχών στα ξένα μέσα. Διαβάστε περισσότερα »

19:59 Το αίτημά του για εκλογές επεναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ - Το κόμμα καλεί τον ελληνικό λαό να απομονώσει το φασισμό. Διαβάστε περισσότερα »

19:55 Πενήντα συγκεντρωμένοι έξω από την Ευελπίδων - Φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε περισσότερα »

19:54 Τηλεφώνημα Λαγού στον Ν. Μιχαλολιάκο το βράδυ της δολοφονίας - Το περιεχόμενό του δεν έχει γίνει γνωστό. Διαβάστε περισσότερα »

19:48 Άρση της απαγόρευσης πρόσβασης στον πρώτο όροφο του Κοινοβουλίου - Καμία δήλωση δεν έκανε το γραφείο Τύπου της Βουλής. Διαβάστε περισσότερα »

19:41 Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη - Π. Καρβούνης: Οι ελληνικές δικαστικές αρχές έχουν αρμοδιότητα για την εφαρμογή των νόμων. Διαβάστε περισσότερα »

19:37 Με χειροπέδες η ηγεσία της Χρυσής Αυγής - Δείτε τις φωτογραφίες. Διαβάστε περισσότερα »

19:25 «Απέναντι στο ναζισμό πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι» - Πώς σχολιάζει τις συλλήψεις ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης. Διαβάστε περισσότερα »

19:22 Βίντεο με τη μεταφορά της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής - Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός, Μίχος στην Ευελπίδων. Διαβάστε περισσότερα »

19:19 Ν. Μιχαλολιάκος: «Κάτω οι ρουφιάνοι» - Αγκάλιασε και φίλησε την κόρη του στην Ευελπίδων ο Μιχαλολιάκος. Διαβάστε περισσότερα »

19:18 «Οι μάσκες έπεσαν, το λόγο έχει η Δικαιοσύνη» - Χαρακόπουλος: Η συντεταγμένη Πολιτεία επιτελεί στο ακέραιο την αποστολή της. Διαβάστε περισσότερα »

19:11 Πώς σχολιάζουν τα αμερικανικά Μέσα τις συλλήψεις της Χρ. Αυγής - Έμφαση στον «ρατσιστικό, αντισημιτικό και ναζιστικό» χαρακτήρα της Χ.Α. Διαβάστε περισσότερα »

19:01 Μεταφέρεται στην Ευελπίδων με χειροπέδες η ηγεσία της Χρ. Αυγής - Ήταν φανερά εκνευρισμένοι και έχασαν την ψυχραιμία τους. Διαβάστε περισσότερα »

18:36 «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση πολιτικής αποσταθεροποίησης» - Ανακοίνωση του κόμματος Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα για τη Χρυσή Αυγή. Διαβάστε περισσότερα »

18:26 Στην Ευελπίδων η κόρη και η σύζυγος του Ν. Μιχαλολιάκου - Αστυνομικές δυνάμεις διέκοψαν την κυκλοφορία έξω από τα δικαστήρια. Διαβάστε περισσότερα »

17:51Τα ΜΜΕ στα Σκόπια μεταδίδουν τη σύλληψη Μιχαλολιάκου - «Η δικαιοσύνη μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματική όταν θελήσει» αναφέρεται σε δημοσίευμα. Διαβάστε περισσότερα »

17:45 Από στιγμή σε στιγμή η μεταφορά της ηγεσίας της Χ.Α. στην Ευελπίδων - Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας. Διαβάστε περισσότερα »

17:24 «Απείλησε ότι θα μου κόψει το λαιμό χρυσαυγίτης βουλευτής» - Η αποκάλυψη της Φωτεινής Πιπιλή. Διαβάστε περισσότερα »

17:19 Δάσκαλος στην Κρήτη καταγγέλλεται για κατήχηση υπέρ της Χρυσής Αυγής - Στο στόχαστρο της Αστυνομίας κι ένας εν ενεργεία Πυροσβέστης. Διαβάστε περισσότερα »

17:15 Συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου στη Νέα Υόρκη - Στον απόηχο τω ραγδαίων εξελίξεων με τη Χρυσή Αυγή. Διαβάστε περισσότερα »

17:04 Συνελήφθη γυναίκα αστυνομικός - Στοιχεία σε βάρος της προέκυψαν από τις τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψε η ΕΥΠ. Διαβάστε περισσότερα »

16:55 «Δημοκρατία χωρίς να εφαρμόζεται ο νόμος δεν υπάρχει» - Ο Παντελής Καψής για τις συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε περισσότερα »

16:49 Τη Δευτέρα η τροπολογία για αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής - Κατατίθεται στη Βουλή. Διαβάστε περισσότερα »

16:45 Στη ΓΑΔΑ ξανά ο αδερφός του Νίκου Μιχαλολιάκου - Κανείς δεν ξέρει αν θα αναλάβει την υπεράσπιση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε περισσότερα »

16:41 Κάνουν φύλλο και φτερό τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή - Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας. Διαβάστε περισσότερα »

16:33 Εκκενώνονται τα δικαστήρια της Ευελπίδων - Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για τη μεταγωγή 18 συλληφθέντων της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε περισσότερα »

16:32 «Το θέμα είναι να συλληφθούν τα κατάλληλα άτομα» - Αισθάνομαι λίγο δικαιωμένος, δηλώνει ο πατέρας του Παύλου Φύσσα. Διαβάστε περισσότερα »

16:08 Τηλεφώνημα για βόμβα στην Ευελπίδων - Εν αναμονή της άφιξης των συλληφθέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε περισσότερα »

16:07 Επίσκεψη στη ΓΑΔΑ από την Ουρανία Μιχαλολιάκου - Πήγε να επισκεφθεί τον πατέρα της που κρατείται από το πρωί. Διαβάστε περισσότερα »

16:06 Η δικηγόρος του Ρουπακιά συνήγορος του Παναγιώταρου - Πήγε στη ΓΑΔΑ για να συζητήσουν την υπερασπιστική του γραμμή. Διαβάστε περισσότερα »

15:58 Αποκλεισμένος ο α’ όροφος της Βουλής - Δεν πλησιάζει κανείς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε περισσότερα »

15:48 «Έστω και με καθυστέρηση η Πολιτεία κάνει αυτό που έπρεπε» - Σκουρλέτης: Αναγκαίες οι εκλογές ως απάντηση στο Μνημόνιο και στους χρυσαυγίτες. Διαβάστε περισσότερα »

15:40 Οι αντιδράσεις των βρετανικών ΜΜΕ για τις συλλήψεις στη Χρυσής Αυγής - Πρώτο θέμα τα γεγονότα στην Ελλάδα. Διαβάστε περισσότερα »

15:40 «Συμβόλαιο θανάτου κατά της Χρυσής Αυγής από το σάπιο πολιτικό σύστημα» - Πώς σχολιάζει ο Ματθαιόπουλος τις συλλήψεις βουλευτών του κόμματός του. Διαβάστε περισσότερα »

15:27 Σε εξέλιξη έρευνες στα σπίτια συλληφθέντων μελών της Χρυσής Αυγής - Πραγματοποιούνται από δέκα εισαγγελείς. Διαβάστε περισσότερα »

15:24 Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την απομάκρυνση των χρυσαυγιτών - Κλειστή η Αλεξάνδρας - Δείτε τις φωτογραφίες. Διαβάστε περισσότερα »

15:18 «Πείτε στους Κλουζό της Αντιτρομοκρατικής πώς ήρθα να παραδοθώ» - Ο διάλογος του Παναγιώταρου με αξιωματικό της Δ.Α.Ε.Ε.Β. λίγο πριν τη σύλληψή του. Διαβάστε περισσότερα »


15:05 Στη ΓΑΔΑ ο Νίκος Μίχος - Παραδόθηκε στην αστυνομία ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε περισσότερα »

14:56 Πιθανή η «έφοδος» στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή - Ψάχνουν τον Χρήστο Παππά οι αστυνομικοί. Διαβάστε περισσότερα »

14:49 «Αντιτρομοκρατική, ήρθα να σας συλλάβω κύριε Μιχαλολιάκο» - Ο διάλογος μόλις άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε περισσότερα »

14:44 Τρία άτομα ήξεραν ότι θα συλληφθεί ο Μιχαλιολάκος - Κάτω από άκρα μυστικότητα για να μην υπάρξουν διαρροές η επιχείρηση. Διαβάστε περισσότερα »

14:40 «Κράτος σημαίνει δύναμη» - Πώς τοποθετείται ο Γιώργος Καρατζαφέρης στις συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε περισσότερα »

14:32 Ένταση μεταξύ βουλευτών της Χρυσής Αυγής και εικονολήπτη - Τεταμένο το κλίμα στη ΓΑΔΑ - Δείτε το βίντεο. Διαβάστε περισσότερα »

14:19 Στα ιταλικά Μέσα η είδηση της σύλληψης Μιχαλολιάκου - Βίντεο με τραγούδι που ερμηνεύουν φίλοι του Π. Φύσσα μεταδίδει η Λα Ρεπούμπλικα. Διαβάστε περισσότερα »

14:16 Πιστόλια, κυνηγετικό όπλο και πλήθος φυσιγγίων στο σπίτι του Μιχαλολιάκου - Κατασχέθηκα υπολογιστές, usb και 43.100 ευρώ. Διαβάστε περισσότερα »

14:11 «Η δολοφονία Φύσσα έφερε την αφύπνιση» - Σπηλιωτόπουλος: Να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να ολοκληρώσει το έργο της. Διαβάστε περισσότερα »

14:08 «Η Χρυσή Αυγή είναι ξεκάθαρα εγκληματική οργάνωση» - Μπουτάρης: Δεν έχει θέση στη Βουλή. Διαβάστε περισσότερα »

14:03 Ηλιόπουλος και Σκορδέλη έξω από τη ΓΑΔΑ - Μαζί με τους υπόλοιπους χρυσαυγίτες στην Αλεξάνδρας. Διαβάστε περισσότερα »

14:00 «Οι Αρχές επιτέλους αντιδρούν» - Η ανακοίνωση της Δράσης για τη σύλληψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε περισσότερα »

13:54 Το πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη Χρυσή Αυγή - Ως διευθύνων της εγκληματικής οργάνωσης φέρεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Διαβάστε περισσότερα »

13:45 «Δικαιοσύνη, σταθερότητα, όχι εκλογές» - Η τοποθέτηση του πρωθυπουργού για τις συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε περισσότερα »

13:38 «Το πολιτικό σύστημα ανταποκρίνεται στις προκλήσεις» - Η Ελληνίδα Επίτροπος για τις συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε περισσότερα »

13:31 «Μια εγκληματική οργάνωση δεν μπορεί να υπαγορεύσει τις εξελίξεις» - ΠΑΣΟΚ: Οι συζητήσεις και τα σενάρια εκλογών είναι ανυπόστατα και ανεύθυνα. Διαβάστε περισσότερα »

13:28 «Για όσους συνελήφθησαν θα υπάρξει δίκαια δίκη» - Χ. Αθανασίου: Η Δημοκρατία είναι ισχυρή και οι θεσμοί λειτουργούν. Διαβάστε περισσότερα »

13:22 «Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στη Δικαιοσύνη» - Πώς σχολιάζει ο Λοβέρδος τις συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε περισσότερα »

13:18 Προσεκτικά παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα η Κομισιόν - «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη». Διαβάστε περισσότερα »

13:13 «Η ΕΛ.ΑΣ. έκανε το καθήκον της» - Τι δήλωσε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο Νίκος Δένδιας. Διαβάστε περισσότερα »

13:08 Τι προβλέπει το Σύνταγμα για τις συλλήψεις βουλευτών - Δύο συνταγματολόγοι καταθέτουν την άποψή τους. Διαβάστε περισσότερα »

12:58 «Δεν έχει τεθεί θέμα εκλογών» - Γ. Στουρνάρας: Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε ότι δεν υπήρξε κανένα κλίμα ανησυχίας. Διαβάστε περισσότερα »

12:55 Πώς συνέλαβαν τον Ν. Μιχαλολιάκο - Αναλυτικά η επιχείρηση των ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας. Διαβάστε περισσότερα »

12:43 Στη ΓΑΔΑ ο αδερφός του Νίκου Μιχαλολιάκου - «Ήρθα να δω τον αδερφό μου που είναι σε άριστη κατάσταση», είπε. Διαβάστε περισσότερα »

12:39 Τρία αδήλωτα όπλα βρέθηκαν στο σπίτι του Μιχαλολιάκου - Θα ασκηθεί δίωξη για τα παράνομα πιστόλια που κατείχε. Διαβάστε περισσότερα »

12:32 Δύο εν ενεργεία αστυνομικοί μεταξύ των συλληφθέντων - Κατηγορούνται για συμμετοχή στην εγκληματική δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε περισσότερα »

12:28 Τρία πιστόλια σε σπίτι ενός εκ των τεσσάρων βουλευτών - Η βαλλιστική εξέταση θα δείξει εάν έχουν χρησιμοποιηθεί. Διαβάστε περισσότερα »

12:21 Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα της Χρυσής Αυγής - Λίγο πριν από την αναχώρηση του πρωθυπουργού για τις ΗΠΑ. Διαβάστε περισσότερα »

12:10 «Νόμιζαν ότι είναι πάνω και πέρα από το νόμο» - Μαρκογιαννάκης: Οι άνθρωποι είχαν αποθρασυνθεί. Διαβάστε περισσότερα »

12:04 «Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος» - Χρήστος Παππάς: Η κατοχική κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφανείς παράνομες διώξεις. Διαβάστε περισσότερα »

11:59 «Καμία ανοχή στους αδίστακτους νοσταλγούς του Χίτλερ» - Η ανακοίνωση του ΚΚΕ για τις συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε περισσότερα »

11:54 «Η δικαιοσύνη να αφεθεί απερίσπαστη στο έργο της» - Έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας συγκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάστε περισσότερα »

11:44 «Δικαίως ήρθε αυτή η αντίδραση από την ελληνική δικαιοσύνη» - Η προσπάθεια πρέπει να πάει μέχρι τέλους, τονίζει ο Γιώργος Καμίνης. Διαβάστε περισσότερα »

11:36 Στα ισπανικά μέσα οι συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής - Ρεπορτάζ από τις El Pais και El Mundo. Διαβάστε περισσότερα »

11:28 Χρυσαυγίτες συγκεντρώνονται έξω από τη ΓΑΔΑ - Πληροφορίες κάνουν λόγο για κάλεσμα μέσω γραπτών μηνυμάτων. Διαβάστε περισσότερα »

11:18 «O κόσμος τα βλέπει και θα εξυψώσει τη Χρυσή Αυγή» - Για γελοιότητες έκανε λόγο ο Ηλίας Παναγιώταρος. Διαβάστε περισσότερα »

11:11 Le Monde: Συνελήφθη ο ηγέτης του νεοναζιστικού κόμματος «Χρυσή Αυγή» - Το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας για τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Διαβάστε περισσότερα »

11:07 «Ξηλώσανε Αστυνομία και ΕΥΠ για να μας συλλάβουν» - Η δήλωση του Γιώργου Γερμενή κατά την άφιξή του στη ΓΑΔΑ. Διαβάστε περισσότερα »

10:42 Στη ΓΑΔΑ ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος - Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής πήγε εκεί για να ενημερωθεί για την κατάσταση. Διαβάστε περισσότερα »

10:31 «Εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη» - Επίσημη ενημέρωση για τις συλλήψεις βουλευτών της Χ.Α. ζητά ο Πάνος Καμμένος. Διαβάστε περισσότερα »

10:24 Στα χέρια της αστυνομίας και ο Γιάννης Λαγός - Συνελήφθησαν άλλα εννέα στελέχη της Χρυσή Αυγή. Διαβάστε περισσότερα »

10:15 Συνελήφθη ο Ηλίας Παναγιώταρος - Προσήλθε από μόνος του στη ΓΑΔΑ. Διαβάστε περισσότερα »

10:11 Δε χάνουν τη βουλευτική ιδιότητα οι συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής - Τι ορίζει ο Κανονισμός της Βουλής. Διαβάστε περισσότερα »

10:07 Η κυβέρνηση είχε ενημερωθεί για τη σύλληψη Μιχαλολιάκου - Τα ξημερώματα του Σαββάτου ενεργοποιήθηκε η παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου. Διαβάστε περισσότερα »

09:52 Το γύρο του κόσμου κάνει η σύλληψη Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη - Τι αναφέρουν τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης. Διαβάστε περισσότερα »

09:42 Κεδίκογλου: Η δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της - Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για τη σύλληψη του Μιχαλολιάκου. Διαβάστε περισσότερα »

09:35 Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής ο Γιώργος Πατέλης - Φέρεται να είχε συνομιλήσει με τον Γιώργο Ρουπακιά πριν από τη δολοφονία. Διαβάστε περισσότερα »

09:20 Συνελήφθη και ο Ηλίας Κασιδιάρης - Εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης σε βάρος και άλλων βουλευτών. Διαβάστε περισσότερα »

09:03 Συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση. Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...