Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ηλεία: Σε γενική επιφυλακή λόγω Χρυσής Αυγής


ADIlias_1

Όλο το προσωπικό στη θέση του

Με εντολή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν όλες οι διευθύνσεις στης χώρας σε επιφυλακή, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων με την Χρυσή Αυγή. Η εντολή έφτασε χθες το πρωί και στην Α.Δ. Ηλείας, που έχει να καλύψει και τις ανάγκες της τελετής αφής στην Αρχαία Ολυμπία.

Ωστόσο υπάρχει διαθέσιμη ικανή δύναμη, και όλο το προσωπικό βρίσκεται επί ποδός για την αντιμετώπιση των αναγκών. Δεν έχει μείνει κανένας αστυνομικός πίσω σε γραφείο, πλην εκείνων που καλύπτουν τις βάρδιες.

Η Αστυνομία στην Ηλεία παραμένει και σήμερα σε επιφυλακή και αναμένονται οδηγίες από το Αρχηγείο για τη συνέχεια. Πάντως παρά τους πυρήνες του ακροδεξιού κόμματος, που υπάρχουν στην Ηλεία, δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό θέμα, ενώ οι τοπικές αρχές έχουν στρέψει πάνω τους το βλέμμα.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...