Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Βράβευση 19 Ηλείων μαθητών που αρίστευσαν


eurobank2

Από την EUROBANK

Σε μια ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα έγινε την περασμένη Παρασκευή (11 Οκτωβρίου),   στην Τρίπολη, η τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητριών και μαθητών των νομών Αρκαδίας, Αργολίδας, Ηλείας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Κορινθίας στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγιών «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», που διοργανώνει για 11η συνεχή χρονιά η Eurobank.

Το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που ξεκίνησε το 2003, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες χορηγικές πρωτοβουλίες του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, του Πολιτισμού, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Περιβάλλοντος. Το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» πραγματοποιείται φέτος για 11η χρονιά και μέσα από αυτό έχουν βραβευθεί μέχρι σήμερα περισσότεροι από 13.000 αριστούχοι, από όλη την Ελλάδα.

Κύριος σκοπός του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον. Εισερχόμενο στη δεύτερη δεκαετία διεξαγωγής του, το πρόγραμμα αυτό αποτυπώνει τη σταθερή απόφαση της Eurobank να στηρίζει, πέρα από τις αντιξοότητες της συγκυρίας, τις μακροπρόθεσμες πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης και αντανακλά τη βούλησή της για διατήρηση στέρεων και μακρόπνοων δεσμών εμπιστοσύνης με την κοινωνία, όπως και με τους πελάτες και συνεργάτες της.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο αφορά όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους μαθητές με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.750 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας.

Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Τα βραβεία της Eurobank για το  νομό Ηλείας  έλαβαν οι εξής:

Αναστασία Αλεξανδροπούλου Γενικό Λύκειο Ζαχάρως

Παρασκευή Βαρελά Γενικό Λύκειο Πελοπίου

Μαρίνα Βύνια Γενικό Λύκειο  Βαρθολομιού

Αγγελική Δημήτρουλα Γενικό Λύκειο Καράτουλα

Μαρία Ευφραιμοπούλου 1ο Γενικό Λύκειο Πύργου

Χριστίνα Ζεύλα 1ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας

Δημήτριος Καραλής Γενικό Λύκειο Κρεστένων  

Κλεοπάτρα Κατσώλη Γενικό Λύκειο Νέας Φιγαλείας

Ιωάννης Κετσεκιουλάφης Γενικό Λύκειο Ανδραβίδας
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...