Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ηλεία: Θυελλώδεις βοριάδες την Πέμπτη – Αναλυτική πρόγνωση


anemoi

Καλές καιρικές συνθήκες τουλάχιστον έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας

Αρκετά γρήγορα κινείται το βαρομετρικό χαμηλό που επηρεάζει από το πρωί της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου την περιοχή μας με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, δίνοντας ύψη βροχής στα 20, κατά μέσο όρο, χιλιοστά.  Η θερμοκρασία έχει παρουσιάσει αισθητή πτώση. Παρά τα ανοίγματα του καιρού, υπολείμματα της διαταραχής θα μας απασχολήσουν το υπόλοιπο της ημέρας με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. 

Βελτίωση του καιρού περιμένουμε σήμερα Πέμπτη, ωστόσο οι άνεμοι στο Ιόνιο θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν σημαντικά έως θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε τουλάχιστον έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, η θερμοκρασία σε άνοδο κατά την διάρκεια της ημέρας. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα επικρατεί αρκετή ψύχρα έως και κρύο.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:
 
Την Πέμπτη 17/10 περιμένουμε πιθανή βροχή το πρωί, αρκετές νεφώσεις για το υπόλοιπο της ημέρας. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 17 με 18oC στα πεδινά, 13 με 14oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι στους 21 με 22οC στα πεδινά, 15 με 16oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ. 6 με 7 στα χερσαία. Εξασθένηση από το βράδυ. 
 
Την Παρασκευή 18/10 περιμένουμε αίθριο καιρό.  Η θερμοκρασία, το πρωί στους 12 με 13oC στα πεδινά, 9 με 10oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι στους 23 με 24οC στα πεδινά, 18 με 19oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέτριοι  4 με 5 μποφόρ.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...