Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση Δ. Αρβανίτη με Τ. Κουτρουλή για τον Βιολογικό


Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου   


Δελτίο Τύπου
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης


Συνάντηση εργασίας για το μεγάλο έργο του βιολογικού καθαρισμού Ανδραβίδας, Λεχαινών και Τραγανού είχε ο
Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης με τον  πρόεδρο του Συνδέσμου «Ηρακλής» κ. Τάκη Κουτρουλή.

Αφορμή για τη σύσκεψη αποτέλεσε η υπογραφή της σύμβασης, η οποία έγινε  στα τέλη Σεπτεμβρίου   για την κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού μήκους 1,700 μέτρων, την κατασκευή  των εσωτερικών δικτύων ακαθάρτων της Τ.Κ. Μυρσίνης καθώς και της  σύνδεσής τους με τον κεντρικό αγωγό με  προϋπολογισμό τα  3.400.000 ευρώ.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του «Ηρακλή» κ. Παναγιώτης Κουτρουλής δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τις εξελίξεις και αισιόδοξος για την άμεση υλοποίηση των εργασιών στο προσεχές διάστημα, οι οποίες θα σημάνουν ταυτόχρονα και τη λύση ενός προβλήματος που ταλανίζει τις κοινωνίες επί δεκαετίες.

Ο κ. Κουτρουλής ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και του Δήμου Πηνειού που συμμετέχουν στον «Σύνδεσμο», καθώς και τους πρώην δημάρχους και το στελεχειακό δυναμικό και των δύο Δήμων που συνέβαλλαν, για την υλοποίηση του μεγάλο αυτού έργου.

Βιολογικός  Βάρδας

Ακολούθως ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης δήλωσε ικανοποιημένος από τη συνεργασία που είχε με τον πρόεδρο του «Ηρακλή» για τον βιολογικό καθαρισμό-έργο με πολύ μεγάλη βαρύτητα- και αναφέρθηκε στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται για ένα εξίσου σημαντικό έργο, τον βιολογικό καθαρισμό της Βάρδας.
Ο Δήμαρχος κ. Αρβανίτης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη  κ. Α. Κατσιφάρα και στην παρέμβαση του ιδίου στον Γ.Γ. του Υπ. Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για τον βιολογικό καθαρισμό της Βάρδας.
«Με τον κ. Περιφερειάρχη βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία για την επίλυση και αυτού του θέματος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αρβανίτης σχετικά με το έργο του βιολογικού της Βάρδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...