Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ηλεία: Ξεπάστρεψαν τις γάτες στα Ροδινά


gata1Μαζική δηλητηρίαση στα συμπαθή τετράποδα του χωριού της Ζαχάρως

gata2gata3gata4Άλλη μια καταγγελία για μαζική δηλητηρίαση οικόσιτων ζώων ήλθε στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά στα Ροδινά της Ζαχάρως οι κάτοικοι διαπίστωσαν πως το χωριό τους γέμισε με νεκρές γάτες.

Ο ένας μετά τον άλλο οι κάτοικοι έβρισκαν παντού νεκρά ζώα άλλοι τις γάτες τις γειτονιάς και άλλοι τα κατοικίδιά τους. Το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 3 Οκτωβρίου και οι κάτοικοι βρίσκουν διαρκώς νεκρά ζώα σε διάφορα σημεία του χωριού. Μάλιστα κάποιες εντοπίστηκαν και θαμμένες.

Οι κάτοικοι έχουν εντοπίσει έως τώρα αρκετές γάτες νεκρές σε αυλές, σε φρεάτια, στο δρόμο ακόμα και σε κάδους απορριμμάτων που τα άτυχα ζώα αναζήτησαν τροφή. Κανείς δεν γνωρίζει έως τώρα ποιος είναι ο δράστης της μαζικής αυτής δηλητηρίασης και ήδη ενημερώθηκε η Εθελοντική Οργάνωση Rommel για να παρέμβει. «Αυτά τα πράγματα είναι αίσχος. Μακάρι να βρεθεί αυτός που το έκανε και να τιμωρηθεί παραδειγματικά» τόνισε κάτοικος της περιοχής που βρήκε και ο ίδιος τη γάτα του νεκρή από δηλητήριο.

Όπως έγινε γνωστό από την Εθελοντική Οργάνωση Rommel, ο κάτοικος που κατήγγειλε το περιστατικό θα προβεί σε μήνυση κατ’ αγνώστων στο Α.Τ. Ζαχάρως και θα προσπαθήσει και η οργάνωση για τον εντοπισμό του δράστη.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...