Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Hλεία: Κρεμάστηκε από μια ελιά 59χρονος αγρότης στην Αμαλιάδα!

 
Με τα ίδια του τα χέρια «έγραψε» την Τετάρτη το τέλος της ζωής του ένας 59χρονος αγρότης από την Αμαλιάδα, ο οποίος απαγχονίστηκε από μια ελιά μέσα στο λιοστάσι του και λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός από τον ίδιο του τον γιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 59χρονος, που ήταν πατέρας δύο αγοριών και μιας κόρης, αντιμετώπιζε σημαντικά οικονομικά προβλήματα, πιεζόταν πολύ το τελευταίο διάστημα, δεν άντεξε και οδηγήθηκε στην αυτοχειρία.
Ο ίδιος επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του μέσα στο λιοστάσι του, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων περίπου από το σπίτι του, στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας-Ρουπακίου.

Δεν άφησε σημείωμα
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 59χρονος μετέβη στον ελαιώνα του το μεσημέρι της Τετάρτης και έχοντας μαζί του ένα σχοινί, έφτιαξε μία θηλιά, την πέρασε στο λαιμό του και κρεμάστηκε από μία ελιά.
Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ο 59χρονος εντοπίστηκε νεκρός από τον ίδιο του το γιο, ο οποίος είναι φαντάρος και είχε έρθει μόλις προχθές στο σπίτι του με άδεια από τη μονάδα του και έμελλε η μοίρα να του επιφυλάξει αυτή την τραγωδία.
Όταν έγινε αντιληπτό τι είχε συμβεί, περίοικοι έτρεξαν στο σημείο, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί από το Α.Τ. και το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, η σήμανση και λίγη ώρα αργότερα μετέβη στο σημείο και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Ταξίαρχος κ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος.
Παράλληλα, ειδοποιήθηκε και ιατροδικαστής και στο σημείο που βρισκόταν ο αυτόχειρας, μετέβη και ο ιατροδικαστής κ. Κοσμάς Αλεξίου, ο οποίος απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.
Η τραγική είδηση της αυτοκτονίας του 59χρονου μεταδόθηκε πολύ γρήγορα στην περιοχή και στην Αμαλιάδα, καθώς ήταν ιδιαίτερα γνωστός, και πολλοί συγγενείς και φίλοι έσπευσαν στο σημείο να δουν τι είχε συμβεί και να βρεθούν δίπλα στην οικογένειά του.
Τραγική φιγούρα ο 22χρονος γιος του 59χρονου, ο οποίος όταν το έμαθε ζήτησε να πάει στο σημείο που έβαλε τέλος στη ζωή του ο πατέρας του και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του.
Πάντως, πληροφορίες του patrisnews.com αναφέρουν ότι ο 59χρονος τις τελευταίες ημέρες έλεγε ότι θα αυτοκτονούσε, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα το έκανε πράξη.
Η σορός του 59χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Μαρία Καραμπάτση
(karabatsimaro@yahoo.gr)


---------------------------

18:50 Πατέρας τριών παιδιών ήταν ο 59χρονος αυτόχειρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το τραγικό περιστατικό φέρεται να συνέβη το μεσημέρι. Ο 59χρονος αγρότης κρεμάστηκε με σκοινί σε ελαιώνα. Σύμφωνα με όσα μετέφεραν άνθρωποι από τον κοινωνικό του περίγυρο στο patrisnews.com, αντιμετώπιζες σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

17:00 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του patrisnews.com, το άψυχο σώμα του 59χρονου άνδρα -αγρότη στο επάγγελμα- εντοπίστηκε από άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος κάτω από ελαιόδενδρο.

Κρεμασμένος βρέθηκε 59χρονος άνδρας σε αγρόκτημα στην περιοχή της Αμαλιάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, στον δρόμο προς Ρουπάκι.
patrisnews.com,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...