Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Γαστούνη: Θανατηφόρο τροχαίο στην αερογέφυρα της Ε.Ο. Πατρών Πύργου - Ι.Χ. καρφώθηκε σε νταλίκα - Νεκρός 24χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο (photos & video)


troxaio10a

Νεκρός ο νεαρός συνοδηγός του Ι.Χ.

troxaio10
troxaio11
troxaio12Του Γιάννη Σπυρούνη

Την τελευταία του πνοή άφησε στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, ένας 24χρονος σπουδαστής του ΤΕΙ Πατρών από το Ρέθυμνο. Ο Ανδρέας Χρυσός σκοτώθηκε σε τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις εννέα το πρωί της Κυριακής, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που επέβαινε, ένας 24χρονος συμφοιτητής του από τη Ρόδο.

Το ατύχημα συνέβη μετά την αερογέφυρα της Γαστούνης στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, όταν και τα δύο οχήματα είχαν κατεύθυνση προς Πάτρα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το μαύρο Hyundai Atos που επέβαιναν οι δύο φοιτητές, «καρφώθηκε» στο πίσω μέρος προπορευόμενης νταλίκας στο «τελείωμα» της αερογέφυρας. Μετά τη νωτομετωπική αυτή σύγκρουση, ο θάνατος για τον 24χρονο ήταν ακαριαίος, καθώς το αυτοκίνητο που επέβαινε συγκρούστηκε από την πλευρά του συνοδηγού πάνω στη νταλίκα. Ο συνομήλικος οδηγός από τη Ρόδο, τραυματίστηκε σοβαρά. Το μαύρο Atos, σταμάτησε την πορεία του στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν εκινείτο σε αυτό κανένα άλλο όχημα.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Το πρώτο από αυτά μετέφερε στο κοντινό Κέντρο Υγείας Γαστούνης τον 24χρονο από τη Ρόδο, που ήταν τραυματισμένος. Το δεύτερο περίμενε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής προκειμένου να κοπούν οι λαμαρίνες και να απεγκλωβιστεί το άψυχο σώμα του 24χρονου από το Ρέθυμνο.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...