Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ηλεία: Διατηρούνται οι καλές καιρικές συνθήκες Τι καιρό περιμένουμε τα Χριστούγεννα – Αναλυτική πρόγνωση


sunn

Παγωνιά τη νύχτα και νωρίς το πρωί έως την Δευτέρα

Η καλοκαιρία των τελευταίων εβδομάδων θα συνεχιστεί έως και την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου με τοπικά παγετό τις πρωινές ώρες. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία, την παραμονή των Χριστουγέννων και ανήμερα περιμένουμε να συννεφιάσει, έτσι υποχωρεί η παγωνιά τη νύχτα και νωρίς το πρωί καθώς οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα παρουσιάσουν άνοδο. Μουντός λοιπόν ο καιρός παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων χωρίς να αποκλειστεί η πιθανότητα οι νεφώσεις να καταφέρουν να δώσουν τοπικές ψεκάδες - πολύ ασθενείς βροχές. 
 
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, σοβαρή μεταβολή του καιρού διαφαίνεται την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Την εξέλιξη αυτή θα την δούμε με νεότερα στοιχεία σε επόμενες προγνώσεις. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:
 
Την Παρασκευή 20/12 και το Σαββατοκύριακο 21-22/12 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί, 3 με 4oC στα πεδινά, -1 με 0oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 16 με 17oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί. 

Την Δευτέρα 23/12 περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν. Η θερμοκρασία το πρωί, 4 με 5oC στα πεδινά, 1 με 2oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 16 με 17oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί, από το απόγευμα ανατολικοί μέτριοι 5 μποφόρ.
 
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων περιμένουμε συννεφιά. Μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα να σημειωθούν λίγες τοπικές πολύ ασθενείς βροχές άνευ σημασίας. Η θερμοκρασία το πρωί, 10 με 11oC στα πεδινά, 7 με 8oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 16 με 17oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο την Τρίτη βορειοανατολικοί και την Τετάρτη νοτιοανατολικοί μέτριοι 5 έως ισχυροί 6 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 470 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...