Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Απογοήτευση στο Γηροκομείο Πύργου


giro1

Πέρασαν μόνοι τις γιορτές οι ηλικιωμένοι - Δεν δέχθηκαν καμία επίσκεψη

giro2
giro3Η επίσκεψη των μελών του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου «Πύργος Όλοι Μαζί» έφερε στο φως τα παράπονα των φιλοξενουμένων του Γηροκομείου Πύργου «Άγιος Χαράλαμπος. Οι άνθρωποι αυτοί της τρίτης ηλικίας, όπως αποκάλυψε ο υποδιοικητής του ιδρύματος Βαγγέλης Φωτεινόπουλος, δεν δέχθηκαν καμία επίσκεψη από κανένα φορέα ή σύλλογο της μέρες των γιορτών και βυθίστηκαν ακόμα περισσότερο στη μοναξιά τους.

«Στις 15 ημέρες των εορτών, δεν ήρθε κανένας από τον Πύργο να μας ευχηθεί, να μας δει, να πει δυο λόγια παρηγοριάς στους ανθρώπους, έστω να δούμε κάποιον να έρχεται να μην νοιώθουν εδώ εγκαταλελειμμένοι και μονάχοι. Οι ημέρες αυτές είναι μέρες παρηγοριάς, συμπαράστασης, αλληλεγγύης, ιδιαίτερα για την τρίτη ηλικία» είπε χαρακτηριστικά ο κ Φωτεινόπουλος, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε το σύλλογο «Πύργος Όλοι Μαζί» για την εκεί παρουσία τους, αλλά και την προσφορά τους, σε φαγητό και γλυκά για την ημέρα, αλλά και για την διασκέδαση των ηλικιωμένων με την παρουσία του Νίκου Μάστορα, που τραγούδησε και έπαιξε μουσική για τους φιλοξενούμενους του γηροκομείου, ενώ τα μέλη του συλλόγου, ξεσήκωσαν τους ηλικιωμένους στο χορό.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...