Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ηλεία: Ο καιρός το Σαββατοκύριακο – Αναλυτική πρόγνωση


veltiosii

Καμία χειμωνιάτικου τύπου μεταβολή δεν διαφαίνεται σε βάθος δεκαημέρου

Με αυξημένες νεφώσεις και τον υδράργυρο πάνω από τις κανονικές για την εποχή τιμές θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο. Ίσως τοπικά σημειωθούν τοπικές ψεκάδες (ψιλόβροχο).

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κυλά με βροχερό καιρό και την θερμοκρασία σε πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Πάντως, καμία χειμωνιάτικου τύπου μεταβολή δεν διαφαίνεται τις επόμενες τουλάχιστον 10 ημέρες!
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:
 
Το Σάββατο 11/1 περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα τοπικών ψεκάδων. Η θερμοκρασία το πρωί, 7 με 8oC στα πεδινά, 4 με 5oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 17 με 18oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί-βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 5 μποφόρ.
 
Την Κυριακή 12/1 περιμένουμε συννεφιά. Ίσως σημειωθούν τοπικές πολύ ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία το πρωί, 7 με 8oC στα πεδινά, 4 με 5oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 17 με 18oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί σχεδόν μέτριοι 4 από το μεσημέρι ανατολικοί - βορειοανατολικοί μέτριοι 5 μποφόρ.
 
Την Δευτέρα 13/1 περιμένουμε νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Η θερμοκρασία το πρωί, 8 με 9oC στα πεδινά, 5 με 6oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 15 με 16oC στα πεδινά, 9 με 10oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις έως ισχυροί 6 μποφόρ. 

Την Τρίτη 14/1 περιμένουμε πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοανατολικοί σε ενίσχυση από το βράδυ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
 
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις εννέα διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr: http://www.metar.gr/camera/ilias
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 
Εκδόθηκε 08:14 , 10-01-2014
Ανανεώθηκε --:-- , 10-01-2014
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...