Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ηλεία: Θανατηφόρο τροχαίο στην Αμαλιάδα - Ένας νεκρός και μια σοβαρά τραυματίας

troxaio_amal1

Φορτηγό συγκρούστηκε με δίκυκλο

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αμαλιάδα, στην συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Οινομάου. Φορτηγό γαλακτοβιομηχανίας, συγκρούστηκε με δίκυκλο (παπάκι), με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μηχανής και τον σοβαρό τραυματισμό της συνεπιβάτισσας.

Ο 59χρονος οδηγός του δικύκλου, είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά και στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματα του στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου είχε διακομιστεί. Ο οδηγός του φορτηγού, μετά το ατύχημα εγκατέλειψε το σημείο του συμβάντος.  Οι αστυνομικές αρχές τον αναζήτησαν μέσα στην πόλη και τον συνέλαβαν περίπου μια ώρα μετά το τροχαίο.

Ο Αντώνης Κωνσταντακόπουλος του Ιωάννη από το Γεράκι, εκινείτο προς το χωριό του επί της οδού Καλαβρύτων, όταν στη συμβολή με την οδό Οινομάου, σύμφωνα με την Τροχαία Αμαλιάδας, ο 28χρονος οδηγός του φορτηγού παραβίασε το στοπ, με αποτέλεσμα το μηχανάκι να συγκρουστεί με σφοδρότητα με το βαρύ όχημα. Ο 60χρονος, μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος αλλά υπέκυψε μετά από λίγα λεπτά στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε και η 43χρονη συνεπιβάτιδα του άτυχου 60χρονου, χωρίς κίνδυνο ζωής

Ο 28χρονος οδηγός του φορτηγού, μετά τη σύγκρουση εγκατέλειψε το σημείο και μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών αρχών εντοπίστηκε μετά από λίγη ώρα στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Λεχαινών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός υποστήριξε πως δεν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί.

Τραγική ειρωνεία για το θύμα.. είχε χάσει το γιό του στο παρελθόν σε τροχαίο με μηχανάκι και ο 59χρονος ανέβαινε τα τελευταία χρόνια το δικό του «Γολγοθά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...