Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Άμεση Ανάγκη Στελέχωσης της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, Ν. Ηλείας


nosokomeio_pirgou1Την άμεση ανάγκη στελέχωσης με το αναγκαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου η οποία έχει ιδιαίτερο φόρτο εργασίας, κινητή μονάδα και ήδη νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή αρκετούς ασθενείς με βαριά ψυχιατρικά νοσήματα, επισημαίνει  σε επιστολή της προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης η Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής και Βουλευτής Ηλείας Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Η Βουλευτής επισημαίνει πως σε επίσκεψή της στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου ενημερώθηκε από τη Διευθύντρια της Ψυχιατρικής Κλινικής του εν λόγω νοσοκομείου, για την έλλειψη ψυχιάτρων παρά το γεγονός πως σε αυτήν, στην οποία  λειτουργεί και κινητή μονάδα, και είναι η μοναδική στην 6η Υ.Π.Ε. νοσηλεύεται σημαντικός αριθμός ατόμων από το Νομό Ηλείας και από γειτονικούς Νομούς, καθώς και τα 70 παιδιά του Κέντρου Περίθαλψης Παίδων Λεχαινών.

Η κ Αυγερινοπούλου ζητά από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να μεριμνήσει για την προκήρυξη κάλυψης θέσεων για τουλάχιστον δύο ψυχιάτρους, καθώς και για νοσηλευτικό προσωπικό.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...