Πύργος: Έξι συλλήψεις σε έφοδο της Αστυνομίας σε κατάστημα που έπαιζαν φρουτάκια


froutakia

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι Αστυνομικοί έλεγχοι για την διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων

Αιφνιδιαστικό ήταν το «χτύπημα» της Αστυνομίας σε κατάστημα στο κέντρο του Πύργου, όπου οι θαμώνες έπαιζαν φρουτάκια σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές όπου παράνομα είχε γίνει εγκατάσταση του λογισμικού.

Συνελήφθησαν έξι άτομα, ενώ κατασχεθήκαν τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές στους οποίους είχε εγκατασταθεί λογισμικό για « Φρουτάκια »
Οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, διενεργούν συστηματικούς ελέγχους σε καταστήματα και άλλους χώρους για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου».

Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, σε καφενείο, έξι ημεδαποί (πέντε άνδρες και μια γυναικά) ηλικίας 75, 54, 49, 45, 32 και 45 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίσταση αδικήματα, της διεξαγωγής και της συμμετοχής σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα συνελήφθη η 45χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ένας 45χρονος υπάλληλος και τέσσερις θαμώνες που συμμετείχαν ως παίκτες, ενώ κατασχέθηκαν τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στους οποίους είχε εγκατασταθεί λογισμικό για το παράνομο τυχερό ηλεκτρονικό παίγνιο «φρουτάκια» και το χρηματικό ποσό των 1365 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, θα συνεχιστούν αμείωτα, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.
 ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ