Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Κάλεσμα παρουσίασης Ηλείων στρατευσίμων


orkomosia.JPG
 
 
 
 
 
 
Δελτίο Τύπου

Της κλάσης 2017 με έτος γέννησης 1996

Όλοι οι στρατεύσιμοι που γεννήθηκαν το έτος 1996 (κλάση 2017) και διαμένουν στους Νομούς Ηλείας, Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Λευκάδας, ανεξάρτητα από εγγραφή τους ή όχι σε Μητρώο Αρρένων Δήμων των Νομών, θα πρέπει να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) στην Στρατολογική Υπηρεσία Δυτικής (Ελλάδας από 2 Ιανουαρίου 2014 έως 31 Μαρτίου 2014 όπως αναγράφεται στο συνημμένο πρόγραμμα παρουσίασης ή σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Ως ώρα παρουσίασης για όσους επιθυμούν να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής στην Στρατολογική Υπηρεσία Δυτικής Ελλάδας καθορίζεται η 09:00-13.00.

Για την κατάθεση του Δελτίου Απογραφής, απαιτούνται:

1.    Φωτοτυπία και των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας ή διαβατηρίου.

2.    Όσοι πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας θα πρέπει να υποβάλλουν και Ιατρική Γνωμάτευση ή Βεβαίωση στην οποία θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση.

3.    Όσοι στρατεύσιμοι είναι γραμμένοι σε Μητρώο Αρρένων των Νομών Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Λευκάδας και διαμένουν σε άλλο Νομό, θα καταθέσουν το Δελτίο Απογραφής στην Στρατολογική Υπηρεσία του τόπου διαμονής τους ή σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών.
Η κατάθεση του Δελτίου Απογραφής μπορεί να γίνει και μέσω πληρεξούσιου ή με συστημένη επιστολή.

Όσοι καταθέσουν εκπρόθεσμα Δελτίο Απογραφής ή δε θα καταθέσουν καθόλου ή θα δηλώσουν ανακριβή στοιχεία, θα υπέχουν μηνιαία, δίμηνη ή τρίμηνη πρόσθετη στρατιωτική υποχρέωση, αντίστοιχα.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...