Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Hλεία: Παρανάλωμα του πυρός έγινε κατοικία σε παραλιακό οικισμό στα Λεχαινά

 
 
 Ολοσχερής είναι η καταστροφή που υπέστη εξοχική κατοικία στον παραλιακό οικισμό Αγίου Παντελεήμονα Λεχαινών, από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και οι ζημιές αγγίζουν τις 70.000 ευρώ!

Η κατοικία των 50τμ. με υπόστεγο άλλων 15 τμ. τυλίχθηκε στις φλόγες αργά το βράδυ της Παρασκευής, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και η πυρκαγιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα, αφού το υπόστεγο ήταν κατασκευασμένο από ξύλινο ελενίτ.
Από την πρώτη στιγμή που έγινε αντιληπτή, ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών και στο σημείο έσπευσαν τρία Πυροσβεστικά οχήματα με πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, λόγω των υλικών που ήταν κατασκευασμένη η κατοικία, η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα και κατέστρεψε ολοσχερώς ότι ήταν εντός του σπιτιού, αλλά και την ίδια την κατοικία.
Το ζευγάρι στο οποίο ανήκει το σπίτι, διαμένει μόνιμα στην Ανδραβίδα, ωστόσο έμενε αρκετές φορές στο παραλιακό σπίτι και κατά την διάρκεια του χειμώνα.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών, από την πυρκαγιά δεν κινδύνευσαν παρακείμενες κατοικίες, ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην καταστροφή, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Λεχαινών. Πάντως, δεν έχει αποκλειστεί η πυρκαγιά να εκδηλώθηκε εξαιτίας βραχυκυκλώματος.
Μ.Κ.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...