Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του ΕΤΗΣΙΟΥ ΧΟΡΟΥ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ


Συνεχίζονται οι προετοιμασίες σε πολύ εντατικούς ρυθμούς,από τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας ,προκειμένου να πραγματοποιηθεί όσο πιο καλύτερα γίνεται η εκδήλωση του ετησίου χορού .
Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο αριθμός των προσκεκλημένων...Θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενη χρονιά.













Η ανταπόκριση των Νεοχωριτών της Αθήνας αλλά και των φίλων του συλλόγου είναι μεγάλη ,με αποτέλεσμα τα μέλη του συλλόγου να προβούν σε ενέργειες ,οι οποίες θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των παρευρισκομένων.


http://neohorikillinis.blogspot.gr/2014/01/blog-post_9961.html

Καθημερινά τα μέλη του συλλόγου εργάζονται, σπαταλώντας αμέτρητες ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους και με προσωπική εργασία όλοι μαζί , προβαίνουν  σε ενέργειες οι οποίες  είναι αρκετά κοπιαστικές με σκοπό την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης .

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή σχεδόν 150 άτομα τα οποία ανταποκρίθηκαν θετικά και  θα παρευρεθούν και εν αναμονή είναι περίπου 30...
Τόσα χωράει και η αίθουσα στην οποία θα γίνει και η εκδήλωση.

Ο σύλλογος και τα μέλη που απαρτίζουν το ΔΣ  ,ενημέρωσαν είτε με γραπτά μηνύματα ,είτε με τηλεφωνική επικοινωνία όλα τα εγγεγραμμένα μέλη και μη ,για την ημερομηνία ,την ώρα και την τοποθεσία που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση χωρίς να ξεχάσει κανέναν.

Για την  όποια καθυστέρηση ενημέρωσης αυτών που θέλουν να παρευρεθούν ,ίσως αποβεί μοιραία μιας και 9 ημέρες πριν τον ετήσιο χορό οι κενές θέσεις όπως προαναφέραμε είναι ελάχιστες .

Οι  υπεύθυνοι  επικοινωνίας του συλλόγου θα προβούν σε μια τελευταία ενημέρωση μέσω γραπτού μηνύματος σε όσους έχουν δώσει κινητό τηλέφωνο και σε όσους έχουν δηλώσει αναμονή και μέχρι και την Δευτέρα 16 - 2 -13 πιστεύουμε θα έχει ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των ατόμων..

Μπορείτε και εσείς με δική σας πρωτοβουλία να επικοινωνήσετε με τα μέλη του συλλόγου στα τηλέφωνα :6981199099 -6984133725.

η σε όποιο άλλο τηλ μέλους του ΔΣ γνωρίζετε...

Σας ενημερώνουμε για μια ακόμα φορά ότι ..οι θέσεις που έχουν απομείνει είναι πάρα πολύ λίγες ...
Σας  περιμένουμε να δώσετε το παρών όλοι εσείς που πιστεύεται στο πραγματικά δύσκολο έργο του συλλόγου και με αυτόν τον τρόπο να διασκεδάσουμε όλοι μαζί αλλά και θα προσφέρουμε !!!!.
Εκ του ΔΣ του συλλόγου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...