Ηλεία: Ευχές και μηνύματα στην κοπή της πίτας στο Κ.Υ. Γαστούνης


Σε μια λιτή αλλά ιδιαίτερα «ζεστή» εκδήλωση έκοψαν το μεσημέρι της Παρασκευής την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του Κέντρου Υγείας Γαστούνης.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πύργου κ. Βασίλης Δημόπουλος, ο αναπληρωτής Διοικητής του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών κ. Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός και όλο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας.
Πρώτος τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος των εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας του νομού κ. Κώστας Νικολαβγένης ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Αφήνουμε πίσω μας το 2013 με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στα οποία ο κ. δήμαρχος ήταν πάντα μαζί μας και μας στήριζε. Τα αφήνουμε πίσω και θα προχωρήσουμε μαζί με τη νέα Διοίκηση, τον κ. Δημόπουλο και τον κ. Καλογεράκο, που έχουν και τη γνώση και την εμπειρία και πάνω από όλα τη θέληση να προχωρήσουμε και να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες υγείας στους συμπολίτες μας που το έχουν τόσο πολύ ανάγκες τις δύσκολες αυτές μέρες».
Από την πλευρά του, ο Διοικητής του Κέντρου Υγείας Γαστούνης κ.  Γιάννης Τασσόπουλος είπε: «Ο κ. Δημόπουλος έκανε με την πρώτη αισθητή την παρουσία του στο νοσοκομείο, έδειξε ότι έχει και τη γνώση αλλά και τη θέληση να προσφέρει ότι καλύτερο για το νομό. Ο κ. Καστρινός είναι γνωστός σ’ εμάς, είναι πολλά χρόνια δίπλα στο Κέντρο Υγείας, είναι δύο φορές που το έχει ανακατασκευάσει. Ο κ. Χαραλαμπόπουλος είναι ένας άνθρωπός τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ, με έχει βοηθήσει προσωπικά, με έχει βοηθήσει και ως διευθυντής σε σχέση με την επαφή μου με το νοσοκομείο, σε καταστάσεις εξαιρετικά δύσκολες που οι ανάγκες υπάρχουν ένθεν και ένθεν και θα πρέπει να τηρήσουμε ευαίσθητες ισορροπίες ώστε να μπορούμε να δώσουμε το καλύτερο και εδώ και εκεί και κατά το μέτρο του δυνατού να μπορούμε να προσφέρουμε αυτά που πρέπει στον κόσμο».
Τέλος, ο κ. Τασσόπουλος ευχαρίστησε τόσο το ιατρικό όσο και το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό που στήριξαν το Κέντρο Υγείας Γαστούνης και τους ασθενείς παρά… τα κομμένα ρεπό και τις άδειες!
Στη συνέχεια ο δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός τόνισε μεταξύ άλλων: «Στα πάντα χρειάζεται ψυχραιμία γιατί πολλοί καλοθελητές έλεγαν εναντίων του Κέντρου Υγείας Γαστούνης, εγώ έχω όλα τα έγγραφα, έχω φτάσει μέχρι το υπουργείο. Μην ανησυχείτε ότι και να λένε, τα χαρτιά είναι αυτά που έχουν αξία. Και θα ήθελα κ. Διοικητά να σας επισκεφτώ και στο Νοσοκομείο να κάνω μια κουβέντα μαζί σας, για να ξέρετε και από πρώτο χέρι τις απόψεις τις δικές μας. Εσείς έχετε και την εμπειρία και τη γνώση αλλά πολλοί μπορεί να σας πλησιάσουν και να σας μιλήσουν. Οι ξεκάθαρες κουβέντες, οι έντιμες, οι παστρικιές και οι αντρίκιες είναι το καλύτερο δυνατόν».
Ακολούθως, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πύργου κ. Βασίλης Δημόπουλος είπε: «Εδώ υπηρετούμε την κοινωνία, άρα το πρώτο μέλημά μας πρέπει να είναι η κοινωνία και τίποτα άλλο. Καλή χρονιά και εύχομαι να συνεργαστούμε απόλυτα».
Τέλος, ο αναπληρωτής Διοικητής του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών κ. Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε: « Ο δήμαρχος, επειδή και εγώ κατάγομαι από εδώ, έχει αποδείξει διαχρονικά το έργο του και θα συνεχίσει να είναι μάχιμος για να στηρίξει το Κέντρο Υγείας το οποίο πρέπει να παραμείνει ζωντανό. Τον Διοικητή, τον οποίο έχει την τιμή να διαθέτει η Ηλεία, τον ξέρω από παλιά. Το όνομά του στο χώρο της υγείας είναι συνώνυμο με ότι καλύτερο, το γνωρίζω και από την Αθήνα. Εύχομαι  δύναμη και κουράγιο στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, εμείς από τη σειρά μας και εγώ προσωπικά από το Λαϊκό που βρίσκομαι, όπου μπορούμε, θα είμαστε παρόντες με κάθε τρόπο».
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πύργου κ. Βασίλης Δημόπουλος μαζί με τον πρώην διευθυντή του Κέντρου Υγείας Γαστούνης κ. Γεώργιο Γώτη και τον πρόεδρο των εργαζομένων κ. Κώστα Νικολαβγένη.

Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com)
patrisnews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ