Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ηλεία: Τροχαίο με τραυματισμό στη Φασκομηλιά Φιγαλείας!

 
 
Άγιο είχε ο οδηγός ενός Ι.Χ οχήματος, ο οποίος κινούμενος λίγο μετά τις 8 αργά το απόγευμα στην Επαρχιακή Οδό από Φασκομηλιά προς Νέα Φιγαλεία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε σταθμευμένη νταλίκα κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημά του. Αμέσως στο σημείο έσπευσε η Διασωστική Ομάδα Φιγαλείας με διασώστες και πυροσβέστες και βοήθησε στον απεγκλωβισμό αλλά και στο να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει τραυματιστεί.
Στο σημείο έφθασε άμεσα και ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας για να παραλάβει τον τραυματία και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ λίγη ώρα μετά έφθασε και περιπολικό του Α.Τ. Ζαχάρως. Στο σημείο είχε συγκεντρωθεί και αρκετός κόσμος.
Το σημείο όπου έγινε το τροχαίο ατύχημα βρίσκεται μόλις 20 μέτρα από πρατήριο υγρών καυσίμων δεν φωτίζεται, ενώ εκείνη την ώρα ο δρόμος ήταν ολισθηρός λόγω του ψιλόβροχου που είχε αρχίσει από το απόγευμα.
Το Ι.Χ όχημα έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ και η νταλίκα ιδιωτικής εταιρίας έχει υλικές ζημιές.

Πηγή: ΦΙΓΑΛΕΙΑ - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...