Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Πύργος: Ο Δημήτρης Δημητρουλόπουλος νέος πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου!


 

   Ο Δημήτρης Δημητρουλόπουλος εξελέγη πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών, που διεξήχθησαν χθες, για την ανάδειξη της νέας διοίκησης. Μιλώντας στo patrisnews.com χαρακτήρισε «εξαιρετική τιμή» την ψήφο εμπιστοσύνης των συναδέλφων του στο πρόσωπό του αλλά και στα πρόσωπα του ανανεωμένου Δ.Σ.

   Οι κάλπες άνοιξαν στις 7:00 το πρωί, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας, στην περιοχή της Παλαιάς Αγοράς, και έκλεισαν στις 7:00 το απόγευμα. Η εκλογική διαδικασία - όπως εξήγησε και ο πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής των εκλογών, δικηγόρος Μάριος Καραμάνης,  κύλησε ομαλά, χωρίς προβλήματα και η προσέλευσή ήταν ικανοποιητική, αφού, προσήλθαν και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα 133 δικηγόροι - μέλη του Συλλόγου.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
   Με το κλείσιμο της κάλπης, άρχισε η καταμέτρηση των ψήφων για την εκλογή του προέδρου και μεταξύ των δυο υποψηφίων, με τον Δημήτρη Δημητρουλόπουλο να λαμβάνει 76 ψήφους και να εκλέγεται πρόεδρος και τον απερχόμενο πρόεδρο Νίκο Θεοδώρου να ακολουθεί με 47 ψήφους.
   Ακολούθησε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για την εκλογή των μελών του 8 μελών που θα συμπληρώσουν το 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο. Αναλυτικά, έλαβαν: Σπυρίδων Κ. Λιατσής (83), Παναγιώτης Μπράμος (71), Μαρίνα Μπεβούδα (64), Βασίλης Γιαννόπουλος (59), Νικολία Διαμαντόπουλου (55), Νίκος Χηνόπουλος (52), Κωνσταντίνος Γιαννάτος (50) και Γεώργιος Τσουκαλάς (49) οι οποίοι και εκλέγονται. Οι υπόλοιποι πέντε υποψήφιοι, έλαβαν: Διονύσιος Αντζουλής (48), Ιωάννης Σπηλιόπουλος (41), Ιωάννης Γεωργουλόπουλος (32), Αγισήλαος Μαραγκουδάκης (28) και Σοφία Μπούκη (28).
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...