Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Δεν άντεξε ο Παναθηναϊκός


Κρατούσε τη νίκη για 85 λεπτά αλλά έδωσε ευκαιρία στον ΟΦΗ να ισοφαρίσει

ΟΦΗ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1 στο Ηράκλειο. Οι Κρητικοί, ήταν καλύτεροι, έχασαν πολλές, έμειναν πίσω στο σκορ με τέρμα του Κλωναρίδη, όμως παίζοντας μονότερμα τους «πράσινους» λυτρώθηκαν με πέναλτι του Ζε Εντουάρντο.

Κακός και φοβισμένος ο Παναθηναϊκός, αδυνατούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και να απειλήσει τον Φερνάντες, τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Μεγάλη εμφάνιση από τον Καπίνο, ο οποίος σε κάποιες περιπτώσεις κράτησε τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι.

Παράπονα για τον Κουτσιαύτη και για τους δύο, αφού το γκολ του Παναθηναϊκού, ξεκινάει με φάουλ του Μπεργκ, ενώ ο Ροβίθης, είναι σε θέση οφ σάιντ, την στιγμή που ξεκινάει την κούρσα του και κερδίζει το πέναλτι.

Το ματς

Πίεση ψηλά, προσπάθεια για παιχνίδι από τα άκρα και διάθεση να τον αιφνιδιάσει είχε ο ΟΦΗ, τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του Πίντο, κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό να το πετύχουν, ωστόσο υστερούσαν στην τελική προσπάθεια. Ο Παπάζογλου και ο Περογαμβράκης είχαν φάσεις για να φτάσουν σε ένα τέρμα, ωστόσο δεν το κατάφεραν.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός, περιορισμένος σε έναν πιο παθητικό ρόλο, αλλά με τους Κλωναρίδη και Καρέλη στα δύο άκρα να είναι έτοιμοι για την κόντρα, εκμεταλλεύτηκε αυτό ακριβώς. Σε μια φάση, η οποία ξεκίνησε από φάουλ του Μπεργκ στον Ζε Εντουάρντο, ο Καρέλης έφυγε ταχύτατα, γύρισε τη μπάλα στον Κλωναρίδη και η «δουλειά» έγινε για τους «πράσινους».

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» παρουσίαζαν στον αγωνιστικό χώρο, πρόσωπο ομάδας που αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω, χωρίς να μπορούν να κάνουν καθόλου αισθητή την παρουσία τους. Τα λεπτά κυλούσαν, ο ΟΦΗ έκανε ακόμα πιο έντονη την πίεσή του και στο τέλος δικαιώθηκε.

Ο Ροβίθης, ο οποίος ξεκινάει από θέση οφ σάιντ, κέρδισε πέναλτι από τον Ρισβάνη, ο Ζε Εντουάρντο το μετέτρεψε σε γκολ και πέντε λεπτά πριν το τέλος έκανε το 1-1. Αυτό, διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Κουτσιαύτη, το οποίο θα μπορούσε να βρίσκει και ευχαριστημένο τον Παναθηναϊκό, με την εμφάνιση που έκανε.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντεζ, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης (83’ Στάθης), Μακρής, Κάλαϊτζιτς (65’ Ροβίθης), Ζε Εντουάρντο, Κουτσιανικούλης (74’ Μπανούσης), Παπάζογλου, Περογαμβράκης.

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Βερόν, Μονιάκης, Ντουντού.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης (89’ Χουχούμης), Λαγός, Μπεργκ, Καρέλης (62’ Μπαϊράμι), Αμπέιντ (62’ Μέντες), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Ατζαγκούν, Ντίνας

Διαιτητής:
Κουτσιαύτης
Βοηθοί: Κωσταράς, Ποντίκης
Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης»

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...