Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Δίπλα στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς η Κεραμοτουβλοποιϊα Παναγιωτόπουλος


panagiotopoulos

Φορτίο με τούβλα και κεραμίδια της εταιρίας

Στο πλευρό των σεισμοπλήκτων της Κεφαλονιάς στέκεται η ηλειακή εταιρία Κεραμοτουβλοποιία Παναγιωτόπουλος. Με φορτίο που αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης, θα αποσταλούν ως δωρεά, προϊόντα της βιομηχανίας, όπως τούβλα και κεραμίδια, από τα Δουνέϊκα στο νησί που τις τελευταίες ημέρες έχει πληγεί από δύο πολύ ισχυρούς και εκατοντάδες μικρότερους σεισμούς. Η διοίκηση της εταιρίας έχει έλθει σε επικοινωνία και συνεννόηση με το δήμο Κεφαλονιάς για να παραδοθεί το φορτίο, στη δημοτική αρχή και αυτή να το διαχειριστεί ανάλογα με τις ανάγκες των κατοίκων κυρίως για επισκευές κτιρίων όπου απαιτείται.

Η Κεραμοτουβλοποιϊα Παναγιωτόπουλος στην δωρεά της δεν καλύπτει μόνο το κόστος των προϊόντων αλλά και της μεταφοράς έως το Ληξούρι, μέσω της γραμμής Κυλλήνης – Πόρου. Η Κεραμοτουβλοποιϊα Παναγιωτόπουλος με ουσιαστικό τρόπο βρίσκεται στο πλευρό των σεισμόπληκτων κατοίκων αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ευαισθησία της για την κοινωνία.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...