Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ηλεία: Διατηρείται ο ήπιος καιρός – Αναλυτική πρόγνωση


1392620093

Πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα ο υδράργυρος

Λονδίνο θύμιζε η βορειοδυτική Ηλεία το πρωί της Τρίτης με πυκνή ομίχλη θαλάσσης να καλύπτει την περιοχή. Η εισβολή θερμού και υγρού αέρα πάνω από ψυχρή επιφάνεια θάλασσας η αιτία του φαινομένου. 
Ενίσχυση νοτιοανατολικών ανέμων περιμένουμε στο Ιόνιο το διήμερο Πέμπτη Παρασκευή, καθώς θα μας επηρεάσει μια ατμοσφαιρική διαταραχή από την Σικελία. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, την Παρασκευή θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις χωρίς όμως να φαίνονται ικανές να δώσουν κάτι αξιόλογο. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση.
Ηλιοφάνεια το Σάββατο, θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Από το βράδυ και κυρίως την Κυριακή περιμένουμε νεφώσεις οι οποίες θα πρέπει να δώσουν βροχές. Κατά πόσο αξιόλογες θα είναι οι βροχές αυτές θα το δούμε καλύτερα με νεότερα δεδομένα σε επόμενες προγνώσεις.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:



Την Πέμπτη 20/2 περιμένουμε αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία το πρωί, 10 με 11oC στα πεδινά, 7 με 8oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 21 με 22oC στα πεδινά, 16 με 17oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί ισχυροί 6, το βράδυ έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. 

Την Παρασκευή 21/2 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις. Μικρή πιθανότητα για τοπικές πολύ ασθενείς βροχές άνευ σημασίας. Η θερμοκρασία το πρωί, 12 με 13oC στα πεδινά, 9 με 10oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 18 με 19oC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί ισχυροί 6 με βαθμιαία εξασθένηση στρεφόμενοι το βράδυ σε βορειοδυτικούς. 

Το Σάββατο 22/2 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί, 8 με 9oC στα πεδινά, 6 με 7oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 18 με 19oC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές ή έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις εννέα διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias        
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 09:05 , 19-02-2014
Ανανεώθηκε --:-- , 19-02-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...