Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Εκτεταμένες έρευνες και στην Ηλεία για τον εντοπισμό των ληστών της Κλειτορίας


listeia
Στο 401 Νοσοκομείο στην Αθήνα εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 31χρονος αρχιφύλακας που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας και δέχτηκε τα πυρά των ληστών της Πειραιώς, που μπούκαραν χθες το μεσημέρι στο υποκατάστημα στην Κλειτορία.

Ο αρχιφύλακας που αψήφησε τον κίνδυνο και προσπάθησε να ακινητοποιήσει τους ληστές, σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε στο πόδι, ωστόσο βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τωω δραστών, οι οποίοι δείχνουν να είναι αποφασισμένοι για όλα, γεγονός που έχει θέσει σε "συναγερμό" την αστυνομία.

Μάλιστα έχουν ενημερωθεί και άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις όπως αυτή της Ηλείας , ενώ θεωρείται πιθανό να επιδιώξουν κι άλλο χτύπημα.

4.000 ευρώ η λεία τους

Οι δύο δράστες μπήκαν στο υποκατάστημα, χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ περίπου.


Κατά τη διαφυγή τους συνεπλάκησαν με αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, τον οποίο τραυμάτισαν με πυρά στο πόδι και του αφαίρεσαν το υπηρεσιακό του όπλο, ενώ αντάλλαξαν πυροβολισμούς με άλλον αστυνομικό της ίδιας Υπηρεσίας.

Το όχημα διαφυγής των δραστών βρέθηκε καμένο επί της Ε.Ο. 111. Οι Αρχές και στην Ηλεία έστησαν μπλόκα κατά μήκος του οδικού άξονα, ενώ κινήθηκαν με περιπολικά και εντός της Αρκαδίας προς το Πάος προκειμένου να εντοπίσουν τους ληστές, καθώς υπήραν πληροφορίες για παρουσία του οχήματος διαφυγής τους στην περιοχή.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...