Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ηλεία: Σκόνη, μποφόρ και ζέστη σήμερα Τετάρτη - Αλλάζει ο καιρός την Πέμπτη – Αναλυτική πρόγνωση


allazei
Σκόνη, σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις ΝΑ σε στεριά και θάλασσα και υψηλές θερμοκρασίες που πιθανόν τοπικά να πλησιάσουν ή και αγγίξουν τους 30 βαθμούς Κελσίου περιμένουμε σήμερα Τετάρτη. Βαθμιαία μεταβολή του καιρού περιμένουμε από το βράδυ.

Έτσι, την Πέμπτη, η σκόνη θα υποχωρήσει, θα επικρατήσουν αρχικά ΝΔ αργότερα ΒΔ άνεμοι έως ισχυροί, η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση 7 με 8 βαθμούς και θα σημειωθούν μπόρες, βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες.

Την Παρασκευή και το Σάββατο δεν περιμένουμε φαινόμενα, ωστόσο υπάρχει μια μικρή πιθανότητα το απόγευμα να σημειωθούν στα ορεινά πολύ τοπικές μπόρες. Θερμοκρασία και άνεμοι χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Νέα μεταβολή του καιρού διαφαίνεται την Κυριακή με βροχές και καταιγίδες.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:


Την Πέμπτη 24/4, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με κατα περιόδους μπόρες, βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία το πρωί, 13 με 14oC στα πεδινά, 11 με 12oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 21 με 22oC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο Δ έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Παρασκευή 25/4 και το Σάββατο 26/4, περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Το απόγευμα ίσως βρέξει τοπικά στα ορεινά. Η θερμοκρασία το πρωί, 12 με 13oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 22 με 23oC στα πεδινά, 16 με 17oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο Δ έως μέτριοι 5 μποφόρ την Παρασκευή, ΝΝΔ έως σχεδόν μέτριοι 4 το Σάββατο.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias          
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 08:15 , 23-04-2014
Ανανεώθηκε --:--, 23-04-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...