Πύργος: "Φούντωσαν" τα σκουπίδια τη νύχτα – "Έτρεχε" η Πυροσβεστική για την κατάσβεση


skoupi_flame1
Την ώρα που ξεκινούσε δειλά – δειλά η αποκομιδή των σκουπιδιών στον δήμο Πύργου, σημειώθηκαν τουλάχιστον έξι περιστατικά πυρκαγιών σε σωρούς σκουπιδιών εντός και εκτός πόλης. Εκτιμάται πως πρόκειται για εμπρησμούς, καθώς τα τέσσερα από τα περιστατικά συνέβησαν από τις τρεις έως τις τέσσερις τα ξημερώματα.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στις δέκα το βράδυ της Τετάρτης στην συμβολή των οδών Ερυθρού Σταυρού και Προύσης. Εκεί επενέβησαν και οι γείτονες και σβήστηκε άμεσα η φωτιά.
Ακολούθησε ένα περιστατικό τα μεσάνυχτα στη Βροχίτσα και μετά ένα μπαράζ πυρκαγιών μέσα στον Πύργο. Στις 3,14 π.μ. στην οδό Καραϊσκάκη, στις 3,18 στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Διάκου, στις 3,36 στην οδό Ρήγα Φεραίου και στις 3,45 στην οδό Αλφειού. Η πορεία των τεσσάρων αυτών περιστατικών και η ώρες που εξερράγησαν οι πυρκαγιές καταδεικνύουν πως πρόκειται για περιστατικά εμπρησμού, τα οποία εξετάζουν οι Αρχές.
skoupi flame2
skoupi flame4

Πηγή

ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ