Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Φοβάται ότι θα χαθεί το όνειρό της!


ΝΕΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑ
(05/06/2014 13:31)
Είδε τη ζωή και τα όνειρά της να «καταπλακώνονται», από τον σεισμό του 2008, κάτω από τα συντρίμμια του σπιτιού της, στη Νέα Μανολάδα.
Με ένα ηλικιωμένο πατέρα, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και έναν γιο που πάσχει από βαριά νοητική στέρηση, η κα Αγγελική Α. Νικολακοπούλου, συγκεντρώνοντας τα τελευταία αποθέματα του κουράγιου της, ρίχτηκε στη «μάχη» να ξαναφτιάξει τη ζωή της οικογένειάς της.
Πέρασαν έξι χρόνια με όλες τις προσπάθειες και τον αγώνα της να πέφτουν στο κενό. Μέχρι προχθες όμως, που ένα μικρό φως άρχισε να φαίνεται στο βάθος του τούνελ! Το όνειρο της κας Νικολακοπούλου, να ξαναχτίσει το σπίτι της οικογένειάς της για να προστατεύσει τα αγαπημένα της πρόσωπα από τα καιρικά φαινόμενα και τις κακουχίες του μικρού λυόμενου, που ζουν όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην εκπλήρωσή του αλλά και πολύ μακριά καθώς… της λείπουν 1.500 ευρώ προκειμένου να ετοιμάσει ο μηχανικός το φάκελο για την οικοδομική άδεια. Χρήματα που θα πρέπει να έχει συγκεντρώσει μέχρι… σήμερα το μεσημέρι!
Μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» η κα Αγγελική Α. Νικολακοπούλου  ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συναντήθηκα χθες με την προϊσταμένη του ΤΑΠ στον Πύργο η οποία έχει κάνει ότι μπορεί για να φέρει σε πέρας την υπόθεσή μου. Και πράγματα, αυτή η στιγμή ήρθε. Πρέπει όμως μέχρι την Πέμπτη (σήμερα) να δώσω στον μηχανικό άλλα 1.500 ευρώ που λείπουν για να τα καταθέσει αύριο Παρασκευή, προκειμένου μέχρι την Τρίτη να έχουμε την οικοδομική άδεια. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι οι εποχές είναι δύσκολες, αλλά επειδή σαν λαός δεν έχουμε χάσει ακόμα την ανθρωπιά μας καλώ όσους μπορούν να με βοηθήσουν να συγκεντρώσω αυτό το ποσό προκειμένου να μην πάει χαμένος όλος αυτός ο αγώνας και να καταφέρω και εγώ να βάλω σε ένα σπίτι τον πατέρα μου και το παιδί μου.
Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορεί να καταθέσει όποιος μπορεί κάτι από το υστέρημά του είναι: ALPHA BANK 491-002101 – 052725 στο όνομα Ανδρέας Γαλιατσάτος του Αναστασίου και της Αγγελικής. 

Ένα σπίτι για να προστατεύσει την οικογένειά της από τα καιρικά φαινόμενα και τις κακουχίες του λυόμενου ονειρεύεται εδώ και έξι χρόνια η κα Νικολακοπούλου. 

Από τον Στάθη Πουλιάση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...