Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Τα «έτσουξε» και σήκωσε τη γειτονιά στο πόδι!


Στο πόδι ξεσηκώθηκε προ ημερών μια ολόκληρη γειτονιά στην Αμαλιάδα, από τα καμώματα ενός θερμόαιμου, συντρόφου, θαυμαστή, απλού φίλου, είναι κάτι που παραμένει αδιευκρίνιστο!


Το περιστατικό έλαβε χώρα ξημερώματα, προφανώς ύστερα από οινοποσία, αφού οι ενέργειες του άνδρα κάθε άλλο παρά νηφάλιο άτομο θύμιζαν…
Ο άνδρας έφθασε στη γειτονιά με το αυτοκίνητό του έχοντας στο τέρμα τη μουσική, ξεσηκώνοντας ολόκληρη τη γειτονιά στο πόδι. Και ενώ το ένα άσμα διαδεχόταν το άλλο, ο ίδιος στάθμευσε κάτω από πολυκατοικία καλώντας κάποια νεαρή προφανώς να βγει για να της μιλήσει.
Ταυτόχρονα τα φώτα στις παρακείμενες οικίες άρχισαν να ανάβουν το ένα μετά το άλλο, από γείτονες που έψαχναν να δουν τι ήταν αυτό που τους χάλασε τον ύπνο.
Ο άνδρας απτόητος, άφησε το αυτοκίνητό του και άρχισε να χτυπά πόρτες και παράθυρα, με τη μουσική αλλά και τη φωνή στη διαπασών.
Αφού είδε ότι δεν υπήρχε ανταπόκριση, έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του, όχι για να φύγει αλλά προφανώς γιατί του ήρθε μία άλλη ιδέα, που θεώρησε έξυπνη!
Με το αυτοκίνητό του άρχισε να σπρώχνει το σταθμευμένο αυτοκίνητο της κοπέλας, το οποίο με τη σειρά του έπεσε σε ένα άλλο που ήταν σταθμευμένο μπροστά.
Φυσικά στο σημείο κλήθηκε και μετέβη η Αστυνομία, μόνο που ο άνδρας μάλλον την.. ψυλλιάστηκε και έγινε «καπνός» από το σημείο λίγο πριν φθάσουν οι αστυνομικοί, για να αποφύγει τα περαιτέρω.
Και μπορεί ο ίδιος την επόμενη ημέρα που ξύπνησε να μη θυμόταν και πολλά, τους γείτονες ωστόσο τους ξαγρύπνησε για τα καλά!
Μ.Κ.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...