Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ξαφνικός χειμώνας! Βροχές και... χαλάζι την Τρίτη!


Ξαφνικός χειμώνας! Βροχές και... χαλάζι την Τρίτη! Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους άνεμους στο Ιόνιο, θα σημειωθούν την Τρίτη στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Πτώση της θερμοκρασίας. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού. 

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά σε δυτική και κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Εξασθένηση αναμένεται τη νύχτα από τα δυτικά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 εως 29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στη Θεσσαλία και βαθμιαία το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία, την Εύβοια και την κεντρική Στερεά θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Εξασθένηση αναμένεται το βράδυ.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Αρχικά αίθριος. Το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στις βορειότερες Κυκλαάες και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 εως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: στα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Στα νότια γενικά αίθριος.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 εως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς

Αττική
Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες ισχυρές κατά τόπους κυρίως τις απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 εως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Εξασθένηση αναμένεται το βράδυ.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: απά 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Τετάρτη 16-07-2014
Καιρός: στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονια, τη Θρακη, τη Θεσσαλια, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τις βραδινές ώρες όμως τα
φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χωρά αρχικά αίθριος καιρός, αλλά στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πέμπτη 17-07-2014 και Παρασκευή 18-07-2014
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και τοπικά στα νότια την ήμερα 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: μικρή άνοδος στα δυτικά την Παρασκευή.

Σάββατο 19-07-2014 και Κυριακή 20-07-2014
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο την Κυριακή στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ WEATHER CENTER TOY NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...