Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Αμαλιάδα: Ξεσήκωσε το κοινό η Μελίνα Ασλανίδου στο Παλούκι (photos)


IMG_0387

Μια συναυλία με πολύ κέφι, που παρακολούθησαν 3000 θεατές

Του Γιάννη Σπυρούνη


Η Μελίνα Ασλανίδου πέρασε από την Ηλεία και άφησε το στίγμα της με την υπέροχη φωνή της και μια συναυλία έκπληξη, όπου ξεσήκωσε τους πάντες στο ρυθμό της το βράδυ της Τρίτης. Στο λιμανάκι του Παλουκίου περίπου 3000 θεατές απόλαυσαν για περισσότερο από δύο ώρες, αγαπημένα τραγούδια, όχι μόνο από το δικό της ρεπερτόριο, αλλά και αρκετά άλλα, παραδοσιακά, λαϊκά, έντεχνα. Η Μελίνα Ασλανίδου ξεσήκωσε ένα κοινό όλων των ηλικιών. Από τα παιδιά των οκτώ και δέκα ετών που βρέθηκαν όρθια στην πρώτη σειρά μπροστά στη σκηνή, μέχρι πολύ μεγαλύτερης ηλικίας άνδρες και γυναίκες που παρακολουθούσαν γοητευμένοι τη συναυλία.
Η Μελίνα ξεκίνησε με παραδοσιακούς ρυθμούς, τραγούδησε, «το λάθος», το «αχ κινδυνεύω», το «καλοκαίρι αγκαλιά μου», το «δεν έχω διεύθυνση», μας θύμισε ξανά το «τι σου κανα και πίνεις», ζήτησε από το κοινό όλοι μαζί να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ευχηθούν τα καλύτερα για τον Αντώνη Βαρδή, πολύ καλό συνεργάτη της και άνθρωπο που πίστεψε στο ταλέντο της, τραγούδησε ακόμα και ποντιακά και προσέφερε μια όμορφη μίξη από μελωδίες και στίχους που δεν άφησε ως αποτέλεσμα κανέναν παραπονεμένο. Πέρα από τα τραγούδια που φέρουν βαθιά χαραγμένη την υπογραφή της, η Μελίνα Ασλανίδου με μια κεφάτη μπάντα στο πλευρό της, απέδειξε άλλη μια φορά, πως είναι μια εξαιρετική ερμηνεύτρια.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...