Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Στα χέρια της Αστυνομίας 23χρονος έμπορος ναρκωτικών!


Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 23χρονος έμπορος ναρκωτικών, μετά από μεθοδευμένη και καλά συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών του
Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας. Οι αστυνομικοί, μέσω χρήστη που είχαν συλλάβει σε άλλη επιχείρηση, έστησαν ενέδρα στον έμπορο και τον συνέλαβαν, στην περιοχή της Ευαγγελιστρίας, στην Αμαλιάδα.
   Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν για κατοχή ναρκωτικών, εντόπισαν έναν 28χρονο Αιγύπτιο, στο σπίτι που διέμενε στην Αμαλιάδα, με τον ίδιο να παραδίδει στους αστυνομικούς μια χαρτοπετσέτα με 4,4 γραμμάρια ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης. Ο 28χρονος συνελήφθηκε και κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, αποκάλυψε τα στοιχεία του προμηθευτή της κάνναβης, την οποία είχε αγοράσει προ ημερών έναντι του ποσού των 15 ευρώ.
Του έστησαν ενέδρα
  Με την προτροπή των αστυνομικών, ο νεαρός Αιγύπτιος δέχθηκε να διευκολύνει τις προσπάθειες της Αστυνομίας, επικοινώνησε με τον προμηθευτή του - ενώπιον των αστυνομικών - από το κινητό του τηλέφωνο, από το οποίο είχαν επικοινωνήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο, ζητώντας του  να αγοράσει εκ νέου κάνναβη, αξίας 20 ευρώ. Το «ραντεβού» κλείστηκε στην περιοχή της Ευαγγελιστρίας, όπου αμέσως μετέβησαν οι αστυνομικοί, επιτηρώντας το χώρο διακριτικά. Όταν ο 23χρονος Αλβανός έφτασε στο σημείο, τη στιγμή που προσπαθούσε να κρύψει μέσα σε ζαρντινιέρα - που βρισκόταν στο σημείο - μια χάρτινη συσκευασία με κάνναβη, ακινητοποιήθηκε από τους Αστυνομικούς, που δεν του άφησαν περιθώριο αντίδρασης. Στο σημείο βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα 6,7 γραμμαρίων αποξηραμένης κάνναβης, ενώ έχουν κατασχεθεί και τα τηλέφωνα με τα οποία επικοινωνούσαν οι δυο συλληφθέντες.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ν.Σ
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...