Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Στη «φάκα» οι νυχτερινοί κλέφτες ρούχων!


Εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου κλοπές σε
καταστήματα έτοιμων ενδυμάτων, στον Πύργο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 31 και 28 ετών, για διάπραξη κλοπών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.
Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, προέκυψε ότι οι δράστες, νυχτερινές ώρες τις 11 προς 12/6/2014, είχαν διαπράξει τρεις κλοπές σε καταστήματα έτοιμων ενδυμάτων στον Πύργο.
Ειδικότερα, οι δράστες είχαν αφαιρέσει είδη ρουχισμού συνολικής αξίας 15.000 ευρώ περίπου, μια φωτογραφική μηχανή αξίας (600) ευρώ, ένα φορητό υπολογιστή αξίας (300) και το χρηματικό ποσό των (90) ευρώ.
Σημειώνεται ότι, οι δράστες δρούσαν νυχτερινές ώρες και επέλεγαν καταστήματα έτοιμων ενδυμάτων στην περιοχή του Πύργου, όπου αφού διερρήγνυαν τις κλειδαριές από τις γυάλινες θύρες των καταστημάτων, εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρήματα και διάφορα αγαθά.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηλείας ενώ διερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παράνομες πράξεις.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...