Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


Ανδραβίδα
Το αγρόκτημα ενός 48χρονου στην Ανδραβίδα, έβαλαν στόχο άγνωστοι δράστες, οι οποίοι αφού
εισήλθαν στο χώρο, άρπαξαν μια γεννήτρια, 25 λίτρα πετρέλαιο, 30 τσουβάλια με ζωοτροφές που είχε ο αγρότης καθώς και την μπαταρία του τρακτέρ που υπήρχε στο χώρο. Σύμφωνα με τον 48χρονο η συνολική αξία των αντικειμένων ανέρχεται σε 2 χιλ. ευρώ.
Βαρθολομιό

Στη σύλληψη μιας 29χρονης υπηκόου Αλβανίας προχώρησαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, στην περιοχή του Βαρθολομιού. Η 29χρονη, όπως διαπιστώθηκε ύστερα από έλεγχο διέμενε παράνομα στη Χώρα.
Κρέστενα

Δύο άνδρες υπηκόους Μπαγκλαντές, ηλικίας 32 και 33 ετών αντίστοιχα, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στην Κρέστενα. Οι δύο συλληφθέντες ύστερα από έρευνα διαπιστώθηκε να παραμένουν παράνομα στην Χώρα.
ΚΟΚ

Στη σύλληψη ενός 74χρονου προχώρησαν οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ χθες το πρωί, ο οποίος διώκεται με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με την οποία καταδικάσθηκε σε 3 μήνες και 10 ημέρες ποινή φυλάκισης για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ).
Ζαχάρω

Την εξοχική κατοικία ενός 58χρονου από τον Κακόβατο Ζαχάρως, έβαλαν στόχο άγνωστοι δράστες, οι οποίοι αφού παραβίασαν το παράθυρο του 1ου ορόφου της κατοικίας αφαίρεσαν ένα κυνηγετικό όπλο που υπήρχε στο χώρο ενώ φεύγοντας πήραν μαζί τους και τα κλειδιά της μοτοσικλέτας του 58χρονου. 
Patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...